Turkcell’in yeni teknolojileri CeBIT’te

Turkcell’in yeni teknolojileri CeBIT’te

Günlük hayattan iş dünyasına ve eğlence hayatına uzanan geniş bir yelpazede hayatı kolaylaştıran ve zenginleştiren mobil teknolojilerdeki son yenilikler, Cebit Bilişim Eurasia’daki Turkcell standında ziyaretçilere heyecan dolu deneyimler yaşatacak. Avrasya’nın en büyük bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri fuarlarından olan Cebit Bilişim Eurasia’nın ana sponsoru 10. kez Turkcell. Turkcell’in bu yıl fuar konsepti “Turkcell’le Bağlan Hayata.”

Teknolojiye uygun ortamlar
TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde, 2–7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Cebit Bilişim Eurasia’da Turkcell bu yıl 7. Salon’daki (“Mobil İletişim ve Tüketici Elektroniği” salonunda) 1505 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. Turkcell, bu yılki standında teknolojinin hayatımızın her anında nasıl yer bulduğunu “yaşayan ortamlarda” anlatacak. “Ev”, “Ofis”, “Sokak”, “Eğlence” gibi hayatımızda yer tutan her türlü mekân, Turkcell standında canlandırılacak. Stand, oluşturulacak ortamlarda yer alacak ürün ve servislerin ziyaretçiler tarafından birebir tecrübe edilmesine olanak tanıyacak.

Ürün ve hizmetler tanıtılacak
Turkcell’den günlük hayatı kolaylaştıran ve zenginleştiren uygulama ve çözümler Turkcell bu sene fuarda, “Ofis”, “Araba”, “Ev”, “Tatil”, “Eğlence”, “Sokak”, “3G”, “Cafe” ve “Spor” ana başlıkları altında ürün ve hizmetlerini tanıtacak. “Giyilebilir Sağlık Ürünleri”nden “3G”ye, “Ortak GPRSCell”den “Araç Takip ve Filo Yönetimi”ne, “Mobil EKG/Diyabet”ten “Mobilİmza’ya”, “gnçtrkcll”den “Turkcell-im benim”e uzanan bu ürün ve hizmetler, Turkcell standındaki etkileyici deneyim imkânıyla CEBIT ziyaretçilerini şaşırtacak. Turkcell standını ziyaret edenler, yeni mobil teknolojilerle tanışırken, gün boyu devam edecek etkinliklerle eğlence fırsatını da yakalayacak.



Eklenme tarihi: 2.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler