Turkcell'in tavuğu 14,90 YTL

Turkcell'in tavuğu 14,90 YTL

Turkcell reklamlarında göründüğü ilk günden itibaren sempati odağı olan ve bir maskot haline gelen “Turkcell Tarife Tavuğu”, şimdi Turkcell mağazaları, Turkcell Extra’lar ve Turkcell Satış Noktaları’nda satışa sunuluyor. Turkcell, iki farklı boyda satılacak Tarife Tavuğu’ndan elde edeceği gelirin bir bölümünü, ek bir kaynak olarak, Kardelenler Projesi’ne aktaracak.

Tavuk 19,90 YTL ile 14,90 YTL
“Kardelenler”in gücüne güç katma hedefiyle başlatılan Turkcell Markalı Ürün Satış Projesi’nin ilk aşamasını oluşturan Turkcell Tarife Tavuğu’nu başka ürünler de izleyecek. İki farklı boyda üretilen Tarife Tavuğu pelüş oyuncakları 19,90 YTL ve 14,90 YTL fiyat(tavsiye edilen perakende satış fiyatı) ile piyasaya sunuldu.

Tüm Turkcell abone merkezlerinde
Tarife Tavuğu, tüm Turkcell mağazaları ile İstanbul’da Akmerkez, Kozyatağı Carrefour, Natiulus, Ankara’da Ankamall, Bilkent Real ve Ceppa Karakaya, İzmir’de ise Carrefour, Balçova ve Çiğli Kipa alışveriş merkezlerinde kurulan standlarda satışa sunuldu. Alışveriş merkezlerinde kurulan standlarda alışveriş yapan öğrenciler karne hediyesi olarak “Turkcell Tarife Tavuğu” ile fotoğraf çektirdiler.



Eklenme tarihi: 4.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler