Turkcell’in en güzel kampanyası

Turkcell’in en güzel kampanyası

Turkcell’in inanılmaz NAR kampanyası YükleKazan olarak geri döndü. Kampanyaya katılıp 14 Mayıs tarihine kadar her 100 kontör yüklemenizde 100 kontör, her 250 kontör yüklemenizde 500 kontör kazanacaksınız. Kazandığınız kontörleri Turkcell abonelerini arayarak harcayabiliyorsunuz. Yapmanız gereken sadece katılım mesajı göndermek ve kontör yüklemek.Sony Ericsson XPERIA X1

Nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılmak için hemen Adınızı Soyadınızı yazıp 6666’ya gönderin. Katılım mesajınıza karşılık olarak gelen onay mesajından sonra 14 Mayıs tarihine her 100 kontör yüklemenizde 100 kontör, her 250 kontör yüklemenizde 500 kontör kazanıyorsunuz. Kazandığınız kontörleri 30 gün boyunca Turkcell aboneleri ile harcayabiliyorsunuz.
Örnek: Hacer Emrah yaz 6666'ya gönder.

Ayrıntılar neler?
Kampanyaya katılım mesajı göndermeden bedava kontör kazanamazsınız. Kampanyaya katıldıktan sonra sadece bir kere değil, 14 Mayıs tarihine kadar her kontör yüklemenizde kontör kazanacaksınız. Kazandığınız kontörleri sadece Turkcell abonelerine yönelik aramalarınızda harcayabiliyorsunuz. Kısa mesajlar için geçerli değil. Her kontör yüklemenizde kullanım süreniz 30 gün daha uzatılır.



Eklenme tarihi: 1.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler