Turkcell'e En İyi Kurumsal Yönetim ödülü

Turkcell'e En İyi Kurumsal Yönetim ödülü

Turkcell, 175 yıllık iş dünyası tecrübesiyle tanınan World Finance Magazine tarafından Londra'da düzenlenen Kurumsal Yönetişim Ödülleri'nde En İyi Kurumsal Yönetişim Ödülü ne layık görüldü.

Nokia X6 16 GBEditörden Turkcell'e övgü yağmuru
Organizasyonda şirketler, yönetim yapısı, komisyonların işleyişi, liderlik, yöneticilerin rolü ve şeffaflık gibi kriterlere göre değerlendirildi. Seçici kurul ödüllerle ilgili olarak "Ekonomik krizin olumsuz koşullarına rağmen kurumsal yönetişimde mükemmeliyetten vazgeçmeyen şirketlere verildiği" açıklamasını yaptı. Ödüller üzerine konuşan editör Alexander Redcliffe ise "Turkcell'in kazandığı ödül, şirketin kurumsal yönetişim pratiklerinde sahip olduğu yenilikçilik, orijinallik ve kalitenin; aynı zamanda pazar geliştirme ve müşteri temsilciliğindeki mükemmelliyetin açık bir göstergesidir" ifadesini kullandı.

Organizasyonun ilk ödülü Turkcell'in
Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler Turkcell'in hem İstanbul Menkul Kıymetler Borsası hem de New York Borsası'na Türkiye'den kote olan tek şirket olduğunu belirterek; "Şirketimiz kurumsal yönetişim konusunda da ilklere imza atıyor. Turkcell uluslararası standartları uygulayarak, başarılı, demokratik, şeffaf, sağduyuya dayalı kararların verildiği bir kurumsal yapıyla yönetiliyor. Aldığımız ödülü bu çabalarımızın bir sonucu olarak görüyoruz" dedi.



Eklenme tarihi: 25.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Ajanslar

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler