Turkcell’den para ödülü kazandınız

Turkcell’den para ödülü kazandınız

Son günlerde oldukça artan ve Turkcell’in adını kullanarak aboneleri dolandırmaya çalışan kişilere karşı Turkcell’den bir uyarı geldi. Uyarıda konuyla ilgili olarak Turkcell’in hiç bir ilişkisinin bulunmadığı ve abonelerin dikkatli olması belirtildi. İşte açıklamanın tamamı:

Değerli Turkcell Aboneleri,
Turkcell adı kullanılarak siz değerli abonelerimize gönderilen “Turkcell’den para ödülü kazandınız” içerikli mesajların gün geçtikçe arttığı ve abonelerimizin bu şekilde mağdur edilmeye çalışıldığı tespit edilmiştir.

Abonelerimizi dolandırmak amaçlı gönderilen bu mesajların şirketimiz tarafından gönderilmediğini, bu mesajlarda yer alan telefon numaraları üzerinden şirketimiz tarafından bir kampanya düzenlenmediğini, bu içerikli mesajların dikkate alınmaması ve kesinlikle aranmaması gerektiğini bunun bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu, şirketimizce yapılmış kampanyalara ilişkin her türlü bilgilendirmenin Turkcell internet adresinde yer aldığını belirtmek isteriz.

Tüm bu sebeplerle abonelerimizin istemedikleri sonuçlarla karşılaşmamaları için, telefonlarına gelen bu tür mesajlara karşı tedbirli olmaları ve itibar etmemeleri gerekmektedir.

Şikayetçi olan müşterilerimizin, dolandırıcılık amacıyla arama yapan numara hakkında bireysel olarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunabileceklerini hatırlatmak isteriz.

Konuyu bilginize sunarız.



Eklenme tarihi: 10.10.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler