Turkcell'den Anneler Günü hediyesi

Turkcell'den Anneler Günü hediyesi

Turkcell, Anneler Günü'nde, yeni doğum yapmış annelere özel bir hediye sunuyor. 0-1 yaş bebek izleme paketi Bebeğim Büyürken den, tüm aileler ücretsiz yararlanabiliyor.

Bebeğim Büyürken paketi içeriğinde; bebeğin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimiyle ilgili bilgiler, aşı ve sağlık kontrolü takvimi, beslenme önerileri, kız ve erkek çocuklara ayrı boy ve kilo takibi, genel öneriler ile hekim videoları yer alıyor.

Nasıl yararlanacağım?
Paketten yararlanmak için, HAMILE yazıp 2222'e göndererek başlatabilirsiniz. Bebeğin babasının hamilelik sürecinde yol gösterecek mesajları ücretsiz alabilmesi için DAVET yazıp baba adayının Turkcell GSM numarasını ekleyip 2222’e yollayabilirsiniz.

Ücretlendirme
Paket ücretsizdir. Anadolu Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları ile çocuk ve ergen psikiyatristi tarafından geliştirilen “Bebeğim Büyürken” paketi kapsamında annelere haftada minimum dört, babalara haftada bir mesaj gönderiliyor. Ayrıca bilgilendirici videolar da paylaşılıyor. Paket, her türlü cep telefonu modeliyle uyumlu olarak çalışıyor.

Hamileliğin herhangi bir haftasında pakete abone olabilir miyim?
Evet, pakete hamileliğinizin 3. Haftasından 40. Haftasına kadar abone olabilir, size özel bilgileri o andan itibaren almaya başlayabilirsiniz.

Aboneliği nasıl iptal ettirebilirim?
Paketinizi iptal etmek istediğinizde IPTAL HAMILE yazıp 2222'e gönderebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.05.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler