Turkcell'den 200 ülkede kesintisiz hizmet

Turkcell'den 200 ülkede kesintisiz hizmet

Turkcell müşterilerinin yurtdışında hizmet aldığı ülke sayısı son anlaşmalarla 200’e ulaştı. Böylece GSM iletişiminin bulunduğu ülkelerin yüzde 91’i Turkcell’in uluslararası kapsama alanına girmiş oldu. Turkcell’liler gerek geniş kapsama alanı gerekse avantajlı kampanyalarla yurtdışında da Turkcell ayrıcalıklarından yararlanmaya devam ediyor.
Turkcell_den_200_ulkede_kesintisiz_hizmet
Anlaşmalı operatör sayısı 587
Turkcell, yaptığı son anlaşmalarla yurtdışında iletişim hizmeti verdiği yabancı operatör sayısını 587’e yükseltirken, ülke sayısını da 200’e çıkardı. Böylelikle Dünya GSM Birliği’ne kayıtlı olan, başka bir deyişle GSM iletişimin bulunduğu 220 ülkenin yüzde 91’i Turkcell’in uluslararası kapsama alanına dahil oldu.

Veri iletişiminde de dünyayı kapsıyor
Türkiye’de açık ara en yaygın ve kaliteli hizmeti sunan Turkcell, sadece ses tarafında değil, yurtdışında ulaştığı GPRS kapsamasıyla da dünyanın lider operatörleri arasında yer alıyor. GPRS dolaşımı için yaptığı anlaşmalar sonucunda Turkcell, dünyanın 131 ülkesinde 324 operatörle müşterilerine yurtdışında da en kaliteli ve hızlı veri iletişim hizmetini sunuyor.

Yurtdışında avantajlı kampanyalar
Turkcell’in 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanyasında tüm İşTcell üyeleri (bireysel ve kurumsal, faturalı ve ön ödemeli hat sahipleri) yurtdışında arama yaptıkları gün başına sadece 1 YTL/15 kontör ödeyerek %50 indirimli konuşuyorlar. Hattı yurtdışına açık İşTcell’liler, bu fırsattan yararlanmaya başlamak için IS GEZGIN yazıp 2121’e ücretsiz kısa mesaj gönderiyorlar.

İnternet %50 indirimli
İşTcell’liler yaz sonuna kadar yurtdışında interneti de yüzde 50 indirimli kullanıyor. Faturalı hat sahibi İşTcell’liler, INTERNET GEZGIN yazıp 2123’e ücretsiz kısa mesaj göndererek, internete bağlandıkları gün başına sadece 1 YTL ödeyerek %50 indirim ayrıcalığından yararlanıyorlar.

Yurtdışında ilk 3 SMS, Turkcell’den hediye
Turkcell, 13 Haziran’da başlattığı Ben vardım SMS kampanyasıyla, yurtdışına çıkan her müşterisine “gittikleri yere güvenle ulaştıklarını” yakınlarına bildirebilmeleri için ücretsiz 3 SMS hediye ediyor. Kampanyadan bugüne kadar yaklaşık 90 bin Turkcell müşterisi yararlandı.



Eklenme tarihi: 14.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler