Turkcell’de her yönü aramak 1,5 kontör

Turkcell’de her yönü aramak 1,5 kontör

Turkcell YükleKazan kampanyasında ikinci perde açıldı. Yeni kampanya kapsamında 8 Şubat’a kadar en az 100 kontör yükleyin, 2375’e KAYIT yazıp gönderin, 30 gün boyunca yurt içi her yöne dakikası sadece 1,5 kontöre konuşun. Sadece bireysel Hazırkart abonelerinin katılabildiği kampanyadan sınırlı sayıda kişi yararlanacak. Bu yüzden kampanyaya katılmak için acele edin.

Samsung SGH-L170Önce kaydınızı yaptırın sonra kontör yükleyin
Kampanya 25 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım mesajını kontör yüklemeden önce gönderebilirsiniz. Hemen 2375’e KAYIT yazıp gönderin, yüklemeniz gereken kontörü de 8 Şubat tarihine kadar yükleyin, 9 Şubat’tan itibaren 1 ay boyunca her yöne sadece 1,5 kontöre konuşun. Kampanyaya katılımınız gerçekleştikten sonra ve dakikası 1,5 kontöre görüşme talebiniz onaylandıktan sonra size mesaj gönderilecek. Yurt dışı ile dakikası 1,5 kontöre konuşamıyorsunuz. Görüşmelerinizin kontör periyodu 20 saniye. Yani 1 saniye konuştuğunuzda 1,5 kontör değil yarım kontörünüz gidecek.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 26.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler