Turkcell’de çalışma imkanı

Turkcell’de çalışma imkanı

Turkcell Akademi; İşkur işbirliğiyle teknoloji ve iletişim alanındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşmak, sektöre nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla, yeni bir eğitim projesine başladı. Belirlenen kriterlere göre seçilecek 1.500 gence, 154 saat süreyle perakende satış, hizmet ve teknoloji konularında kapsamlı eğitim verilecek.

LG GD9101.500 işsiz gence eğitim fırsatı
Turkcell’in öncülük edeceği proje kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Diyarbakır’da yaşayan, İşkur’a kayıtlı, 21-35 yaşları arasındaki adaylar arasından seçilecek kişilere üniversitelerle birlikte eğitimler verilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’de başvurular sonucu seçilecek 500 kişiye İstanbul ve Ege Üniversitesi ve Turkcell Akademi Eğitmenleri tarafından perakende, pazarlama, satış, hizmet ve teknoloji konularında sınıf içi, e-learning ve uygulamalı olarak 154 saatlik eğitim verilecek. Erzurum ve Diyarbakır’da da 1000 kişiye çağrı merkezinde hizmet konusunda uzmanlaştırmak üzere eğitimler verilecek. Eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin bir bölümü ihtiyaca göre Turkcell bayi, satış kanalları ve çağrı merkezlerinde istihdam edilecek.

Bayi, satış kanalları ve çağrı merkezlerinde iş imkanı
Turkcell İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, basın toplantısında yaptığı konuşmada,“Turkcell olarak, kurulduğumuz günden bu yana “Önce İnsan Öncü Turkcell” felsefemizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnsanların yetiştirilmesi mevcut eğitim sisteminin olduğu kadar kurumların da sorumlulukları arasındadır. Proje ile henüz iş bulamamış gençlerimizi kendilerini bekleyen iş hayatına daha donanımlı olarak hazırlanmayı ve iş bulma olanaklarını yükseltmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Katılım şartları
İletişim/Teknoloji konusunda delecek vaat eden gençlerin desteklenmesi” hedefi ile öncü projeler hayata geçiren Turkcell, İşkur’la uzun sürecek bir işbirliği hedefliyor. Meslek yüksek okulu mezunu ya da 2 yıl hizmet/satış deneyimli lise mezunu ve 21-35 yaş arasında olma şartı aranan adaylar, İşkur’un web sitesinden başvuru yapabileceklerdir. Uygulamalı eğitimler Turkcell Akademi, Turkcell bayi ve satış kanallarında verilecek.

Nokia E71Üniversite eğitimleri

  • Çağdaş Pazarlama Dünyası ve Turkcell,
  • Perakendecilik (Perakende Yönetimi),
  • Bütünleşik Pazarlama İletişimi

Turkcell Akademi Eğitimleri
  • Müşteri Deneyimi,
  • Özelleştirilmiş Hizmet ve Satış,
  • Yeni Teknolojiler,
  • GSM Teknolojileri,
  • Profesyonel İş Hayatında Beklenen Yetkinlikler,
  • MS Office Uygulamaları



Eklenme tarihi: 12.12.2009
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler