Turkcell:2 – Vodafone: 1

Turkcell:2 – Vodafone: 1

Geçtiğimiz günlerde Vodafone’dan sonra Turkcell’in de Apple’ın yoğun ilgi gören cep telefonu iPhone 3G’yi getireceğini duyurmuştuk. Turkcell’in bu atağı aslında 1-1 olan durumu 2-1 yapmasına neden oldu. Çünkü Turkcell aynı zamanda BlackBerry’nin son modeli olan BlackBerry Bold satışına da başlamıştı. BlackBerry Bold modelide bir çok BlackBerry kullanıcısı ve diğer meraklılar tarafından heyecanla bekleniyordu.

HTC Touch DiamondHangi telefon gol olur?
İş telefonları ve multimedya telefonlara baktığımızda en çok beklenen modelleri araştırdık. Bu telefonlardan operatörlere en uygun telefon HTC Diamond modeli. Özellikleri, tasarımı ve teknolojisi ile iPhone ve BlackBerry Bold’dan daha üstün olan HTC Diamond, Türkiye’de bazı firmalar tarafından satışa sunuldu. Ama bu modeli Turkcell veya Vodafone ucuz bir tarifeyle satarsa patlama yaşanabilir.


Mobilize Bilgi
Stok Alarmı: Mobiletişim Stok Alarmı size, ülkemizde henüz satışa sunulmamış telefonların fiyat bilgilerini, satışa sunulduğu anda haber verir. Her telefonun kendi tanıtım sayfasında bulunan “Satışa sunulunca haber ver” bağlantısındaki formu doldurarak, telefonların satış fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler