Turkcell Yurtdışı SMS Paketleri

Turkcell Yurtdışı SMS Paketleri

Yurtdışı SMS Paketleri ile kurumsal ve bireysel tüm aboneler, yurtdışındaki tüm hatlarla uygun fiyata çok daha fazla mesajlaşabilirler. SMS 30 ve SMS 100 paketlerinden istediğinizi seçerek yurtdışında tüm hatlarla mesajlaşırken %80 varan indirimden yararlanabilirsiniz.

HTC SmartPaket Kullanımı
Paket aboneliğiniz fatura kesim tarihinizi beklemeden başvurunuzu takip eden onay mesajının ardından başlar ve iptal talebine kadar otomatik olarak devam eder. Her ay yeniden abonelik yaptırmanız gerekmez. Ön ödemeli hatlar için 1 aylık paket süresinin sonunda kontör bakiyesinin yeterli olması durumunda kampanya otomatik olarak devam eder.
Aynı anda birden fazla paket satın alınamaz. Mevcut paketinizdeki mesajlarınızı bitirmiş olsanız dahi paketinizin geçerlilik süresi bitmeden ikinci paketi satın alamazsınız. Paket kapsamındaki SMS’ler 1 ay süre ile geçerli olup bir sonraki döneme devretmez.

Nasıl Katılacağım?
Bireysel ve kurumsal hat kullanan aboneler almak istedikleri paket türüne göre SMS 30 veya SMS 100 yazıp 7250'ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirler. Başvuru yaptıktan sonra hattınıza talebinizi onaylamanız için bir mesaj gönderilir. Bu mesajı EVET yazarak cevapladıktan sonra size gönderilecek onay mesajının ardından SMS paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya İptali
Paketinizi iptal ettirmek için IPTAL Paket Adı (Örnek: IPTAL SMS 30) yazıp ücretsiz olarak 7250'ye gönderebilirsiniz. Ayrıca Online İşlemler'deki Kişisel Bilgi ve Başvuru bölümünden de paketlerini iptal ettirebilir.

Ücretlendirme
SMS 30

  • Paket ücreti 5 TL %63 Avantajlı, 13 TL yerine 5 TL
  • 30 Kontör %66 Avantajlı, 90 Kontör yerine 30 Kontör

SMS 100
  • Paket ücreti 9,90 TL %78 Avantajlı 45 TL yerine 9,90 TL
  • 59 Kontör %80 Avantajlı, 300 Kontör yerine 59 Kontör

SMS Sorgulama
Paketinizde kalan kısa mesaj adedini DURUM yazıp 7250'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Paket Aşımı
Almış olduğunuz paketteki mesajlar bittiğinde, standart uluslar arası sms fiyatından ücretlendirilmek üzere kısa mesaj göndermeye devam edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.01.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler