Turkcell Yeni Kamu tarifesi

Turkcell Yeni Kamu tarifesi

Kamu tarifesi kullanıyorsanız, siz de hemen YAŞASIN KAMU üyesi olun. Size özel ücretsiz servislerden ve pek çok markada indirimlerden yararlanmaya başlayın.

Turkcell Yeni Kamu tarifesi

  • Aylık sabit ücret: 40 TL
  • Yurtiçi her yöne 1.200 dakika
  • Ücretsiz Süre bitince: 1 dakikası 27 Kuruş

Kimler yararlanabilir?
Kamu Her Yöne 1200 Paketinden, hali hazırda Turkcell faturalı hat sahibi olan, numarasını diğer operatörlerden Turkcell faturalı hatta taşıyan, yeni faturalı hat alan ya da Hazır Kart’tan faturalı hatta geçiş yapan Kamu çalışanı bireysel aboneler yararlanabilir.

Kamu tarifesindeki aboneler:
Mevcutta bir kamu tarifesindeyseniz, KAMU yazıp 2222’ye göndererek Yaşasın Kamu’ya kayıt olabilirsiniz.

Yaşasın Kamu’ya üye olduğunuzda
Kamu Haber Paketi ile hayatınıza değer katan güncel kamu haberleri ve gündem, otomatik ve ücretsiz olarak cebinize gelir. Güncel Fatura Servisi ile GUNCEL yazıp 2222’ye göndererek ayda iki kez faturanızı ücretsiz olarak sorgulayabilirsiniz.

Paket İptal
Bizbize Kamu Her Yöne 1200 Paketini iptal etmek için tarife değişikliği yapmanız gerekmektedir. Paketinizi iptal ettirdiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakikalar fatura kesiminizde silinecektir, iptal talebiniz (veya tarife/paket değişiklik talebiniz) fatura kesiminizden itibaren geçerli olacaktır.

Dakika Sorgulama
Hattınıza tanımlı paketlerde kalan miktarları görmek için KALAN PAKET yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Sadece Kamu Paketinize ait kalan dakikaları görmek için KAMU DURUM yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.

  • Turkcell’in diğer Kamu paketlerini kullanmaktayım. Yeni pakete geçmek için tekrar Turkcell İletişim Merkezine gitmem gerekiyor mu?
    Hayır tekrar Turkcell İletişim Merkezine gitmenize gerek yok. Eğer hali hazırda Turkcell Kamu paketlerinden birindeyseniz KAMU 1200 yazıp 2222’ye göndermeniz halinde ilk fatura kesiminizden itibaren tarifeden faydalanabilirsiniz.

  • Tarifeye başvurumu yaptıktan hemen sonra 1200 dakika hakkımı kullanmaya başlayabilir miyim?
    Mevcut hattınızla başvuru yaptıktan sonra, ilk fatura kesim tarihinde Kamu tarifesine geçmiş olacaksınız. 1200 dakika hakkınızı bu tarihten sonra kullanabilirsiniz. Yeni hat alarak veya numaranızı Turkcell'e taşıyarak tarifeye geçmerseniz tarifeniz hemen aktiflenmektedir.


Yaşasın Kamu tarifesindekilere avantajlar:
  • KİĞILI:
    Takım elbise alana kravat hediye.

  • TÖMER:
    Ankara (Tunalı Hilmi ve Kızılay), İstanbul(Taksim ve Kadıköy), İzmir, Antalya, Alanya, Bursa, Samsun ve Trabzon'daki Şubelerinde, herhangi bir yabancı dil kursuna kaydolana %35 indirim

  • FİNAL:
    Final Yayınlarında ve Final Dergilerinde, web ve 0212-3437600 no'lu Müşteri Hizmetleri'nden yapılan alımlarda %25 indirim

  • YAPI KREDİ EMEKLİLİK:
    Akıllı Adım Bireysel Emeklilik Planı'nda, plan başladığından itibaren birinci yılının sonunda 1 aylık ek katkı payı hediye. Üstelik yanında 3 aylık Multi Koruma Kaza Güvencesi Sigortası sadece 15 TL. Ek katkı payı için bir üst tutar 750 TLdir.

  • VARAN:
    Tüm güzergahlarda %15 indirim

  • BİMEKS:
    Notebook ve Netbook alımlarına %10 tutarında hediye çeki.
    Hediye çeki, bir sonraki, hediye çekinin iki katı tutarındaki alışverişlerde geçerlidir.



Eklenme tarihi: 11.01.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler