Turkcell Video Gönder servisi

Turkcell Video Gönder servisi

Turkcell Video Gönder servisi ile isterseniz hem sesinizi hem de görüntünüzü mesaj olarak gönderebilirsiniz. Video gönder servisi ile mesajlarınıza özel anlamlar katabilir hem sesiniz hem de görüntünüz ile farklı mesajlar gönderebilirsiniz.

LG GT540Görüntülü arama ile arasındaki fark
Video Gönder servisi ile Görüntülü Arama servisi arasındaki fark, Video Mesajın karşı telefonun kapalı olması durumunda operatörde bekletilmesi ve telefonunu açınca aynı kısa mesajda olduğu gibi iletilmesidir. Görüntülü Görüşmede aradığınız kişini telefonu kapalı ise Video Mesaj gönderebilirsiniz.

Servis ücretlendirmesi:
Turkcell VideoGönder mesajı göndermek, gelen bir mesaja yanıt vermek ve daha önce size gönderilen VideoGönder mesajlarına tekrar bakmak 50 Kuruştur. Yalnız yeni mesaj geldiğinde ilk mesajı görüntülemeniz ücretlendirilmez.

Video Mesaj gönderme şartları:
Video Mesaj gönderebilmek için telefonunuzun 3G teknolojisini ve görüntülü görüşme servisini desteklemesi gerekmektedir. Karşı tarafın 3G teknolojisine sahip olması gerekmez. Siz mesaj gönderdiğinizde alıcının telefonuna kısa mesaj ile bir wap adresi gönderilir. Buı bağlantıya tıklayan kişi gönderdiğiniz mesajı açılan sayfadan izler.

Nasıl Video Mesaj göndereceğim?
VideoGönder mesajı göndermek istediğiniz numaranın başına 0 yerine * (Yıldız) koyarak görüntülü olarak arayıp, 30 saniyelik videonuzu çektikten sonra aramayı sonlandırdığınızda, VideoGönder mesajınız gönderdiğiniz kişiye hemen ulaşacaktır.

Video Mesajı nasıl okurum?
Telefonunuz 3G destekli ise size gönderilen bir video mesaj bilgisi kısa mesaj ile gelir ve *0* tuşlayarak video mesajı görüntülersiniz. Telefonunuz 3G destekli değil ise mesajınızı, telefonunuza gönderilen bağlantı adresine tıklayarak .3gp formatında izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler