Turkcell T10 kullanıcı yorumları

Turkcell T10 kullanıcı yorumları

Turkcell T10 yapılan kampanyalarla bir çok kullanıcının yeni telefonu oldu. Telefonu isterseniz Turkcell İletişim Merkezlerinden kampanyasız da alabiliyorsunuz. Telefonla ilgili olumlu olumsuz bir çok yorum var. Bunları inceleyerek telefon hakkında bir görüşe sahip olabilirsiniz.

  • Eylül
    Telefonu alalı 1 hafta oldu. Son derece memnunum ve şarjı dışında kötü diyebileceğim hiç bir özelliği yok. Kaldı ki tüm android işletim sistemine sahip dokunmatik telefonlarda şarj durumu böyle. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

  • Özgür
    Ürünü 3 gün kullanıp değiştirdim. Şarjı 1 gün anca gidiyor. Değiştirmeden 3 kez şarj ettim. Kamerasıda hiç 3.2 MP kamera gibi değil. Ses seviyesi sondaydı ama biraz kalabalık bir ortamda duyamıyordum. Flash yüklü olmadığından internetten video izleyemiyordum. Sattım kurtuldum.

  • Yusuf Aydemir
    Telefonu aldım teknoloji özürlü biri olduğum için almadan önce kendi çapımda araştırma yaptım bu site dahil nerde ne kadar yorum varsa okudum. T10 hakkında ve diğer almayı düşündüğüm telefonlar hakkında sonuç T10 un günümüz şartlarında alınabilir olduğunu düşündüm. Sebeplerine gelince:

    1- Turkcell T10 Android telefonlar içindeki fiyatı en uygun telefon.

    2- Yeni bi telefon alacaksanız bu kesinlikle Android olmalı.

    3- Bütçenizin elverdiği en iyi telefonu alın derim başta iPhone 4 olmak üzere, benim bütçem T10'a yetti.

    4- Telefonda en çok müzik dinliyosanız hayal kırıklığı yaşarsınız benim pek işim olmaz müzikle. Ara sıra T10 daki müzik kalitesi yeter bana.

    5- Hangi telefonu alırsanız alın fotoğraf için telefon almayın gidin dijital fotoğraf makinası alın derim. Fotoğraf sorununu kökten çözün. Hiç bir telefonun fotoğraf kalitesini ben beğenmiyorum.

    6-internette bence çok başarılı skyfire programıyla facebook'daki ve youtube'deki videoların %80 i açılıyor. Benim aradığım da buydu.

    7- Cepten oyun meraklısıysanız ağır oyunlarda kasıyor. Hayal kırıklığı yaşarsınız. benim için önemli değil interneti çok iyi başka ihsan istemem. Umarım karar vermenize yardımcı olur bu yorum.

    Klavyesini kullanmakta ben zorlanıyorum belki ilerde çözüm bulurum. Şarzını unuttum nerde o eski telefonlar 10 gün yeterdi yeni telefonlarda 2 gün yetse rekor kıracak.

  • Diğer yorumlar için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 13.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler