Turkcell, Süper Lig’deki 12 kulübün ana sponsoru

Turkcell, Süper Lig’deki 12 kulübün ana sponsoru

2003 yılından itibaren Profesyonel Lig’deki kulüplere destek veren Turkcell, 2007 – 2008 sezonunda da Turkcell Süper Lig’de mücadele edecek 12 kulübün Ana Sponsoru oldu. Ülkemizde sporun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla projeler geliştiren Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türk sporunun başarılarının yarınlara taşınabilmesi ve kalıcı olabilmesi için futbol ve basketbola sponsorluklar yoluyla destek veriyor.

TurkcellPDA S620Turkcell Süper Lig’de geçen sezon mücadele eden Ankaragücü, Ankaraspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Konyaspor ve Sivasspor ile sponsorluk anlaşmalarını sürdüren Turkcell, bu yıl ilk kez Turkcell Süper Lig’e çıkan Gençlerbirliği Oftaşspor ve Kasımpaşaspor’un da Ana Sponsoru oldu. Bu sponsorluklarla Turkcell’in amacı, Türk futbolunu daha başarılı günlere taşımak adına “4 büyüklerin” sayısının “çok büyükler”e dönüşmesine katkıda bulunarak, sportif rekabeti artırmak.

Turkcell, 2002 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Milli Takımlar’ın Ana
Sponsorluğunu yapıyor. 2005–2006 sezonundan itibaren beş yıllığına Türkiye Profesyonel Süper Lig'inin isim sponsoru olan Turkcell, Türk Milli Futbol ve Basketbol Takımlarının Ana Sponsorluğunu yaparak Türk sporuna destek veriyor. Aynı zamanda Turkcell, Türkiye Futbol Federasyonu’yla yaptığı anlaşma çerçevesinde Milli Takımlar’ın Riva’daki Tesisleri’ne isim sponsoru olarak ismini verdi.



Eklenme tarihi: 23.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler