Turkcell SMS arama motoru

Turkcell SMS arama motoru

Artık Google'da SMS ile arama yapabilirsiniz. SMS Arama Motoru servisi ile, Google'da aramak istediğiniz kelimeyi yazarak 8800'a kısa mesajla göndermeniz yeterli. Üstelik 8800 numarasına gönderilen kısa mesajlar ve cep telefonuna gelen wappush mesajları ücretsiz.

Nokia E71Nasıl kullanılıyor?
Cep telefonunuzdan SMS ile Google’da arama yapmak için tek yapmanız gereken, aradığınız kelimeyi yazıp kısa mesajla 8800’a göndermek. (Örnek: İstanbul yazarak 8800’a gönderebilirsiniz.) Telefonunuza aramanızla ilgili bulunan sonuçlar Wappush mesajı ile gönderilir. Mesajla gelen linke tıkladığınızda açılan sayfa ve bu sayfalardaki linklere tıkladığınızda açılan sayfalar standart bağlantı ücreti ile ücretlendirilir. Standart bağlantı ücreti faturalı hat kullanıcıları için KB başına 0.007 YTL, Hazır Kart kullanıcıları için 20 KB başına 2 kontör olarak ücretlendirilir.

Kimler kullanabilir?
Cep telefonu WAP ayarları yapılmış olan tüm Turkcell faturalı ve Hazır kart kullanıcıları servisi kullanabilir. Kullanıcıların kendilerine gelen wappush mesajını açabilmeleri için (WAP erişimi gerçekleştirmek için) WAP destekli cihazlarının olması ve ayarlarının yapılmış olması yeterlidir.

WAP ayarlarınızı yapmak için
WAP ayarını yapmak için; cep telefonunun mesaj bölümüne WAP yazıp 2222'ye göndererek, ayarların kısa mesaj yolu ile cep telefonuna ücretsiz iletilmesi sağlanır. Ayarların bu yolla alınması için, WAP ayarlarının kısa mesaj yolu ile yapılmasını destekleyen bir cep telefonunun olması gerekir. Ayarların kaydedilmesi sırasında şifre sorulması durumunda 1234 girerek kaydetmek yeterlidir. Ayarlar kaydedildikten sonra ilgili linke tıklayarak, WAP erişimi gerçekleştirilebilir.

Turkcell Mesaj Paketleri



Eklenme tarihi: 2.08.2008
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler