Turkcell Sınırsız SMS paketi

Turkcell Sınırsız SMS paketi

7,8 TL’ye aylık 10.000 SMS paketiyle tüm Turkcell'lilerle 30 gün boyunca yurtiçinde istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılacağım?
Aylık 10.000 SMS paketi için AYLIK yazıp 2222’ye ücretsiz mesaj göndererek katılabilirsiniz. Kampanyadan tüm bireysel Hazır Kart’lılar faydalanabilir. Aylık paketten aynı anda yalnızca 1 adet alınabilir.

Kapsam
Paketteki mesajlar tüm Turkcell, Hazır Kart, Muhabbet Kart abonelerine gönderilen yurt içi mesajlar için geçerlidir. Diğer operatörlere, sabit hatlara gönderilen mesajlar, uluslararası mesajlar ve Yıldız Falı, Haber, Resim, Melodi gibi kısa mesaj servisleri için geçerli değildir. Yurt dışında atılan mesajlar ayrıca ücretlendirilecektir.

Samsung i9000 Galaxy SBilgi sorgulama
Kalan SMS ve paket bitiş tarihi bilgilerini *123*333#'i arayarak ücretsiz öğrenebilirsiniz. Aylık paketinizin bitmesine 3 gün kala paketinizin yenileneceğine dair bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

Paket iptali
Bir kez paket alındıktan sonra iptal edilmediği sürece aylık paket abonelikleri yeterli bakiyeniz olması durumunda her ay devam edecektir. ABONE IPTAL AYLIK yazıp 2222'ye göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz.

Günlük SMS atma sınırı var mıdır?
Hayır, gün içinde istediğiniz kadar sms atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.04.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler