Turkcell Rumara servisi

Turkcell Rumara servisi

Herhangi bir ortamda, arkadaşlık, sohbet, sosyal ağ tarzı gibi web sitelerinde, numaranızı paylaşmak istemediğiniz durumlarda "Rumara"nızı paylaşarak diğer Turkcell'liler ile anında cep telefonu numaranız görünmeden görüşmeye başlayabilirsiniz. Rumara, Cep telefonu üzerinden iki Turkcell'li arasında sesli görüşme başlatma, yönetme ve sonlandırma hizmetlerinin gerçekleştirmesini sağlayan bir hizmettir.

Nasıl kullanacağım?
ABONE RUMARA yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj atarak bu servise üye olabilirsiniz. Cep telefonunuza otomatik olarak gelecek 6 haneli rakamdan oluşan "Rumara"nız (Örnek:183952) ile artık diğer kişiler tarafından aranabilirsiniz.

Rumarası olan bir Turkcell abonesini arama
Rumarası olan bir Turkcell'liyi aramak için mesaj bölüme ARA yazın, bir boşluk bırakarak aradığınız kişinin 6 haneli rakamdan oluşan Rumarasını ekleyip 2222'ye ücretsiz mesaj gönderin. Gelen onay mesajına EVET yazmanız ile birlikte cep telefonunuza 7575250den gelen aramayı kabul ettiğiniz anda görüşmeye başlayabilirsiniz.

Rumara değiştirme
Rumaranızı dilediğiniz zaman değiştirmek için RUMARA DEGISTIR yazıp 2222'ye mesaj göndermeniz yeterli. Rumaranızı değiştirdikten sonra eski Rumaranızı tekrar kullanamazsınız.

Rumaranızı Ulaşılamaz yapma
"Rumara"nızla ulaşılmak istemediğiniz zamanlarda RUMARA KAPAT yazmanız tekrar kullanıma açmak için RUMARA AC yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj göndermeniz yeterli. RUMARA KAPAT yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj gönderdiğinizde üyeliğiniz devam eder. RUMARA KAPAT seçeneği sadece "Rumara"nızla aranmak istemediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz. "Rumara"nızı 1 TL'ye değiştirebilirsiniz.

Rumaramı unuttum
"Rumara"nızın aktif olup olmadığını öğrenmek veya "Rumara"nızı hatırlamıyorsanız RUMARA yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj atabilirsiniz.

Rumara İptal
"Rumara" üyeliğinizi IPTAL RUMARA yazıp 2222'ye mesaj atarak iptal edebilirsiniz.

Ücretlendirme:
Haftada sadece 75 Kuruş'a "Rumara" servisini kullanabilir ve dilediğiniz zaman "Rumara"nızı 1 TL'ye değiştirebilirsiniz. Rumara servisi kullanan bir Turkcell'liyi aramanın ücreti dakika başına 40 Kuruş'tur. Kullandığınız ses paketlerinden düşülmez, ayrıca ücretlendirilir.

Servis detayları:

  • Rumara servisinden sadece Turkcell aboneleri yararlanabilir. Size özel Rumaranızı sadece Turkcell aboneleri arayabilir.
  • Telefonunuzu farklı bir numaraya yönlendirirseniz, rumaranızdan size ulaşamazlar.



Eklenme tarihi: 15.09.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler