Turkcell Pusula

Turkcell Pusula

Turkcell Pusula ile bulunduğunuz yere en yakın noktaları harita üzerinde görebilir, detaylı bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Turkcell Pusula uygulaması ile Eczane, Hastane, Polis, Banka ATM’leri, Yeme&içme, giyim, sinema ve eğlence noktaları, “Turkcell’liler Kazanır” ve “gnçtrkcll” kampanya noktaları görebilirsiniz.

Apple iPhone 3GSHarita üzerinde

  • Bulunduğunuz noktayı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz
  • İlgilendiğiniz noktaların yerlerini harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz
  • iPhone 3GS kullanıyorsanız Augmented Reality desteğinden yararlanabilirsiniz. Cihazınızı dik konuma getirdiğinizde uygulama harita modundan çıkarak kamera moduna geçer ve iPhone’unuzu tuttuğunuz yöndeki ilgili noktaları, uzaklıkları görüntüleyebilirsiniz.

Bu servisi nasıl kullanacağım?
Servisi kullanabilmek için, Turkcell Pusula yazılımını cep telefonunuza kurmanız gerekmektedir.

Servise uyumlu cep telefonları:
Apple iPhone 3G ve 3GS modelleri. Uygulamayı App Store uygulamasından indirebilirsiniz. Nokia: N73, N95, E65, N72, E71, E50, N95, N95 8GB, E63, N79, E66, N96, E51, N80, N82, N85, N78 modelleri ve BlackBerry Bold 9700 modeli desteklemektedir.

Uygulamayı indirme
Uygulamayı kısa mesaj ile cep telefonunuza indirmek için PUSULA yazıp 2222’ye göndermek ve gelen linkten uygulamayı indirmek yeterlidir. Telefonunuz yukarıdaki listede bulunmasa bile kısa mesaj göndererek destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz.

Ücretlendirme:
Turkcell Pusula uygulamasından, eğer EDGE / 3G şebekesi kullanılacaksa sadece sadece Turkcell kullanıcıları, Wi-Fi internet bağlantısı kullanılacaksa tüm Apple iPhone kullanıcıları yararlanabilir. Şebeke destekli kullanımlar varsa internet paketinizden, yoksa standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Augmented Reality nedir?
Turkcell Pusula uygulamasının kamera özelliğini (Augmented Reality) dijital pusula özelliği olan cep telefonları kullanabilir ve kamera modunun sağlıklı çalışabilmesi için de açık alanda bulunmak gereklidir. Uygulama içerisinde kamera özelliği aktifleştirildiğinde kamera açılır ve telefonun ekranından işaretli noktaları görebilir ve size olan uzaklıklarını öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler