Turkcell Platinum Elit 2000 Paketi Kampanyası

Turkcell Platinum Elit 2000 Paketi Kampanyası

30 GB internet, her yöne 2000 dakika, Turkcell yönüne sınırsız dakika konuşma ve 2000 SMS/MMS Platinum Elit 2000 Paketi'nde. Üstelik paket kapsamında hayatınızı kolaylaştıracak 4.5G Hızında ücretsiz servisler de dahil.

Daha az dakika tercih ederseniz 30 GB internet, 1.000 dakikanın olduğu Turkcell Platinum Elit 1000 kampanyasına göz atabilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Yıllık abonelik için, ELIT 2000 yazıp 2222’ye göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Aylık abonelik için, AYLIK PLATINUM ELIT 2000 yazıp 2222’ye göndererek aylık abonelik yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz. Başvuru SMS’leri ücretsizdir.

Kampanyadan tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilir.

Kampanya fiyatları
Kampanya aylık ve yıllık olarak iki farklı ödeme yöntemine ayrılıyor. Yıllık aboneliği seçerseniz aylık faturalarınız sabit 159 TL, aynı paketi aylık abonelik olarak seçerseniz sabit aylık ödemeniz 179 TL.


Platinum ayrıcalıkları neler?
Sıra beklemeden hizmet alacağınız Platinum Müşteri Hizmetleri
Kapınıza kadar gelen Platinum Hizmet Ekibi,
Hediye sinema biletleri, ücretsiz havalimanı transferi, ücretsiz vale, özel şoför hizmeti, en gözde restoranlarda size özel ayrıcalıklar ve çok daha fazlası

Tarifeniz yurt dışında da geçerli
Paketinizin özelliği gereği, yurt dışında 66 ülkede, yurt içi tarifenizdeki her yöne dakikalarınızla bulunduğunuz ülke ve Turkiye’yi arayabilir, internet ve SMS’lerinizi otomatik olarak günlük 16,90 TL'ye kullanabilirsiniz.

4.5G Hızında Ücretsiz Servisler neler?
-BiP’e özel ek 5GB ile yüksek kaliteli görüntülü arama
-Ek 10GB interneti ile birlikte Turkcell TV+
-Fizy ile internetinden harcamadan sınırsız müzik dinleme ve video izleme
-Lifebox 100GB Saklama Alanı



Eklenme tarihi: 26.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler