Turkcell onur ödülü aldı

Turkcell onur ödülü aldı

Turkcell Akademi, kurumsal üniversiteler ve eğitim danışmanlığı veren şirketlerin katıldığı “Corporate University Week 2007” konferansı kapsamında düzenlenen Cubic Awards’de “Best New Corporate University” (En İyi Yeni Kurumsal Üniversite) dalında onur ödülünü aldı. Sekiz ayrı kategorideki ödüllerin çoğunu Amerikalı şirketler kazanırken Turkcell, ödül alan tek Türk şirketi oldu.

Turkcell 8800Turkcell Akademi takip ediliyor
Eğitim çalışmalarının kurumsal hedefler ve stratejilere bütünleşmiş olması, prosedürlerin dokümante edilmesi, gelecek dönemlerle ilgili stratejik planların olması, liderlik desteği ve katılımı kapsayan kriterlerinin değerlendirdiği yarışmada Turkcell, ödül alan tek Türk şirketi oldu. ABD’deki kurumsal üniversitelerde araştırma ve yayınlarıyla bu alanda en önemli uzman kabul edilen Mark Allen, Turkcell Akademi’nin başvurusunu bizzat incelediğini ve Amerika’da kurumsal üniversite konusunda adı geçen kişilerin Turkcell Akademi’yi yakından tanıdıklarını belirtti. Pepperdine Üniversitesi’nde Eğitim Uzmanı olan Prof. Dr. Mark Allen, Turkcell Akademi’nin kuruluşunda da fikirleriyle katkıda bulunmuştu.

Turkcell 8800 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 15.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler