Turkcell Nokia Ovi

Turkcell Nokia Ovi

Turkcell ve Nokia, Nokia’nın tüm dünyada kullanıcılara sunduğu ve Fince “kapı” anlamına gelen Ovi servislerine yönelik işbirliği araştırmaları yapmak üzere anlaşma (Memorandum of Understanding) imzaladı. Turkcell ve Nokia, Turkcell kullanıcılarının yararlanabileceği Ovi servisleri için karşılıklı inceleme ve araştırma yapacak. Anlaşma ile Turkcell kullanıcıları cihazları üzerinden en gelişmiş Internet servislerine en kolay şekilde ulaşma fırsatı yakalayacak.

Nokia 3600 slideİnternet tabanlı servisler gelecek
Nokia, kullanıcılara Ovi üzerinden sosyal iletişim ağlarına ve içeriklerine kolayca erişim sağlıyor. Ayrıca, Ovi ile fotoğraf paylaşımı, çok kullanıcılı oyun oynama, müzik indirme, navigasyon hizmetleri de sunuluyor. Yakın zamanda Ovi’ye daha farklı internet tabanlı servisler eklemeyi de planlayan Nokia, bu işbirliği ile Turkcell kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunmayı planlıyor. Turkcell ve Nokia, işbirliği anlaşmasını 2008 sonuna kadar tamamlamayı planlıyor.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler