Turkcell MultiVINN

Turkcell MultiVINN

Turkcell’in satışa sunduğu 3G Mini Multi Modem MultiVINN ile dileyenlerin ister iş yerinde ister plajda, 3G hızını sevdikleriyle paylaşmaları mümkün olacak.

MultiVINN ?
MultiVINN kullanıcıları herhangi bir elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan usb kablosu ile şarj ederek Lİ pili sayesinde 4 saate kadar ve sabit hat ücreti ödemeden 5 kişi her an her yerde, özgürce 3G hızında kablosuz olarak internetin keyfine varabilecek

Motorola Milestone Her an her yerde çoklu internet bağlantısı
MultiVINN öğrenciler, seyahat edenler, mobil çalışanlar, yazlıkçılar ve küçük ofisler için ideal bir internet çözümü sunuyor. Çünkü bu küçük modemle zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın, 5 kişi için aynı anda Turkcell 3G kapsama alanı içerisinde her yerden her an internete bağlanarak e-posta alıp göndermek, Facebook’ta arkadaşlarla buluşmak, online oyunlar oynamak, canlı radyo & TV yayınlarını takip edebilmek, şarkı, klip & film indirmek, banka işlemlerini online yapabilmek ve kurumsal şirket ağına bağlanmak mümkün. Cepte bile rahatlıkla taşınabilen MultiVINN Lİ pili ve şarj ile çalışabildiği için elektrik bağlantısına da ihtiyaç yok. Cihaz tüm wi-fi destekli bilgisayarlar ile uyumlu.

Turkcell 3G deneyimi için MultiVINN’ı tavsiye edilen 300 TL’ye Axess kartına 10 taksit ile alabilmek mümkün. Ürünün Turkcell internet paketleri ile kullanılması tavsiye ediliyor.



Eklenme tarihi: 12.04.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler