Turkcell MobilTV şimdi de iPhone’da

Turkcell MobilTV şimdi de iPhone’da

Turkcell, MobilTV artık iPhone 3G ve 3GS kullanıcılarının da hizmetinde. Ayrıca Turkcell MobilTV iPhone ile kullanım sırasındaki data bağlantısı da ücretsiz.

Apple iPhone 3GSTurkcell tarafından sunulan MobilTV iPhone uygulamasıyla iPhone (3G/3GS) kullanıcıları, her an her yerde televizyon seyredebilme imkânına kavuştu. 17 TV kanalını Turkcell 3G farkıyla takip edebilen iPhone kullanıcıları en beğendiği dizileri, haberleri, takımının maçlarını cebinden anında canlı yayında izleyebiliyor.

Nasıl katılacağım?
Uygulama App Store üzerinden ya da iTunes programı aracılığıyla ücretsiz olarak telefona indirilebiliyor. Ayrıca MOBILTV yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek telefona otomatik gelecek linke tıklayarak da uygulamayı yüklemek mümkün.

Turkcell MobilTV’de %50 indirimli kampanya fırsatı
28 Şubat 2010 tarihine kadar % 50 indirimli Turkcell MobilTV Standart Paketiyle; 4,95 TL / 35 kontöre ayda 20 saat ya da 1 TL/7 kontöre günde 4 saat MobilTV izlemek mümkün.

Standart Paket ile “Cnbc-e, Fox, Habertürk, Kanal 7, Kanal 24, Kral TV, NTV, Ntv Spor, Numberone TV, Powertürk, Samanyolu TV, Show TV, Skytürk, TJK TV, TRT1 ve Yumurcak TV’deki tüm programlar izlenebiliyor.

LigTV Paketi 19,9 TL / 130 kontöre ayda 20 saat izlenebiliyor. LigTV ayrıca, günlük 9,9 TL / 70 kontöre 8 saat kullanım limitiyle satın alınabiliyor.

Turkcell MobilTV iPhone ile data bağlantısı ücretsiz
Turkcell Şebekesi üzerinden uygulama içindeki dolaşımlarda ve servis kullanımında veri (data) bağlantı ücreti alınmamaktadır. Turkcell MobilTV iPhone uygulaması 3.1 ve üzeri yazılım versiyonlu tüm iPhone 3G ve 3GS’lerde çalıştırılabiliyor.



Eklenme tarihi: 10.02.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler