Turkcell Mobil Hasar

Turkcell Mobil Hasar

Turkcell Mobil Hasar kısa mesaj servisi ile mevcut araçlarınızın veya satın alacağınız 2.el araçların hasar bilgilerini sorgulayabiliyorsunuz. Ayrıca istediğiniz aracın trafik ya da kasko poliçelerinin ne durumda olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Sorgulama nasıl yapılıyor?
Sorgulanacak araca ait PLAKA NO yazılıp 5664’e göndermeniz yeterlidir. Plakada yer alan ramaları ve harfleri aralarında boşluk bırakmadan, birleşik olarak yazmalısınız.
Örnek: 34AAA34

Ücretlendirme
Her sorgulama başına 14 kontör / 7 SMS olarak ücretlendiriliyor.

Hasar bilgisi hakkında
Kayıtlar 2003 yılından bu zamana kadar sigorta şirketlerine bildirilen hasarları kapsıyor. 2003 yılı öncesi ve sigorta şirketine bildirilmeyen hasarlar sorgulamalarda yer almıyor.

Diğer işlemler:

  • Kaza bilgisi sorgulama: KAZA yazıp bir boşluk bırakıp ardından plakayı yazarak Turkcell 5664′e göndermek yeterli. Servis, 10 kontör / 5 SMS olarak ücretlendiriliyor.
  • Poliçe bilgisi sorgulama: TRAFIK veya KASKO yazıp bir boşluk bırakarak plakayı yazıp Turkcell 5664′e SMS atmak yeterli oluyor. Servis 10 kontör / 5 SMS olarak ücretlendiriliyor.
  • Mağdur bilgisi sorgulama: Trafik kazası mağdurunun hasarının karşılığını hangi sigorta şirketinden alacağı ve hasar dosya numarasını öğrenmek için MAGDUR yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp Turkcell 5664′e göndermesi gerekiyor. Servis 8 kontör / 4 SMS olarak ücretlendiriliyor.



Eklenme tarihi: 22.01.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler