Turkcell Messenger’a yenilikçi ödülü

Turkcell Messenger’a yenilikçi ödülü

İngiltere'de yayımlanan ve telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticilerinin yakından takip ettiği Global Telecoms Business dergisi, bu yıl ilk kez dağıttığı Yenilikçilik Ödülleri kapsamında "Şirket ve Tüketici Servislerinde Yenilikler" kategorisinde Turkcell'in anında mesajlaşma servisi Turkcell Messenger'ı "En Yenilikçi Mobil Anında Mesajlaşma Servisi" ödülüne uygun gördü.

Turkcell 8100 PearlTurkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı CenkSerdar, "Bu ödül Turkcell'in inovasyona verdiği değerin yurtdışında da Türkiye'deki kadar ses getirdiğinin sevindirici bir göstergesi. 2005 yılı başında pazara sunduğumuz TurkcellMessenger servisi, dünyadaki ilk mobil anında mesajlaşma servislerinden biri olmasının yanı sıra kısa sürede diğer dünya operatörlerine de örnek oluşturan bir servis haline geldi. Bu tip yenilikçi uygulamalarla müşteri trendlerini oluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

Mobilize Bilgi
Turkcell, nüfusun 3000 ve üzerinde olduğu yerleşim merkezlerinin %100'ünde servis verebiliyor; yaklaşık 12.000 baz istasyonu ile abonelerine istedikleri zaman tüm Turkcell hizmetlerine kesintisiz erişimlerini sağlıyor.



Eklenme tarihi: 5.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler