Turkcell Lifecell Super Kampanyası

Turkcell Lifecell Super Kampanyası

Uygulamalarda geçerli 50 ve diğer kullanımlar için geçerli 7 GB internet hakkının olduğu Lifecell Super kampanyasına ayda 49 TL’den başlayan ödemelerle katılabilirsiniz. Üstelik, BiP'ten BiP'e sınırsız konuşma, mesajlaşma ve BiP'ten her yöne aramalar için geçerli 1.000 dakika da dahil.
Uygulamalarda kullanabileceğiniz 50 GB ve uygulama haricinde kullanabileceğiniz 7 GB yani toplamda 57 GB internet için abonelik fiyatları şöyle;


-Yıllık taahütlü abonelikte aylık 49 TL
-Aylık abonelikte 69 TL

Uygulamalarda kullanılabilecek 50 GB’ın dağılımı nasıl?

-BiP’ten BiP’e istediğin kadar ara, mesajlaş, paylaş
-TV+’ta geçerli 15 GB internet ile istediğiniz kadar TV
-Fizy’de geçerli 15 GB internet ile istediğiniz kadar müzik
-Lifebox'a özel 10 GB internet ile istediğiniz kadar depolayın
-Dergilik’te geçerli 8 GB internet ile istediğin kadar dergi ve gazete
-Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Yıllık abonelik için, LIFECELL SUPER yazıp 2200’a göndererek aylık abonelik yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Aylık abonelik için, LIFECELL SUPER AYLIK yazıp 2200’a göndererek aylık abonelik yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Paketiniz başvurunuzu yaptıktan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur. Fatura kesiminizden sonra paketinizin başladığına dair bilgi, kısa mesaj ile telefonunuza iletilir. Başvuru SMS’leri ücretsizdir.

Kimler faydalanabilir?

Aylık ve yıllık kampanyadan tüm faturalı Turkcell hat sahipleri faydalanabilir.
Nasıl iptal edebilirim?

Yıllık aboneliğinizi, müşteri hizmetlerini arayarak veya IPTAL LIFECELL yazıp 2200'a göndererek iptal edebilirsiniz.

Aylık aboneliğinizi iptal etmek için müşteri hizmetlerini arayabilir veya başka bir tarife ya da pakete geçme talebinde bulunabilirsiniz. Paketinizi iptal ettirdiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakika ve internet kullanımınız fatura kesiminizde silinir ve iptal talebiniz (veya tarife/paket değişiklik talebiniz) fatura kesiminizden itibaren geçerli olur.

Lifecell Super Paketi yurt dışında geçerli mi?
Paketinizin özelliği gereği, yurt dısında geçerli ülkelerde, yurt içi tarifenizdeki her yöne dakikalarınızla bulunduğunuz ülke ve Türkiye'yi arayabilir, internet ve sms'lerinizi otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.01.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler