Turkcell Kaydet Gönder servisi

Turkcell Kaydet Gönder servisi

Turkcell KaydetGönder uygulaması ile numara ezberlemeden ve göndereceğiniz numaranın başına “yıldız işareti” koymaya gerek kalmadan, rehberinizden arama yapar gibi ‘VideoGönder’ ve ‘KonuşGönder’ mesajlarınızı sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Uygulamayı cep telefonunuza indirerek telefon rehberinizden ‘VideoGönder’ veya ‘KonuşGönder’ mesajı göndermek istediğiniz numarayı seçmeniz yeterlidir.

General Mobile DST Q300Uygulamayı cebinize indirin
Mesajlarınızı kendi sesinizle kaydedip göndermek veya çektiğiniz videoları paylaşmak için öncelikle KaydetGönder uygulamasını cebinize indirmeniz gerekmektedir. KaydetGönder uygulamasını cep telefonunuza indirmek için KAYDETGONDER yazıp 2222’e gönderebilirsiniz. Bu mesaj ve uygulamayı indirme ücretsizdir.

Servis kullanımı
KaydetGönder uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra telefon rehberinizden istediğiniz numarayı seçip, KaydetGönder veya VideoGönder ikonuna tıklayarak KonuşGönder mesajınızı kolayca gönderebilirsiniz. KonuşGönder veya VideoGönder mesajlarınızın süresi 30 saniyeyi geçmemelidir.

Ücretlendirme
‘KaydetGönder’ uygulamasını indirmek ve size gelen KonuşGönder veya VideoGönder mesajlarını dinlemek ve izlemek ücretsizdir. Gönderdiğiniz her VideoGönder ve KonuşGönder mesajının servis ücreti 50 Kuruş'tur. KonuşGönder veya VideoGönder mesajınıza yanıt vermek, eski ve kaydettiğiniz mesajlarınızı dinlemek, VideoGönder ve KonuşGönder mesajı başına 50 Kuruş olarak ücretlendirilir.

Uygulama hangi telefonlarla uyumlu?
Symbian S60 ve Symbian S40 platformunu desteleyen tüm Turkcell aboneleri bu uygulamayı cep telefonuna indirebilir. Symbian S60 platformunu destekleyen telefonlar ile hem VideoGönder hem de KonuşGönder mesajınızı gönderebilirsiniz. Buna ek olarak telefonunuz 3G ve görüntülü görüşmeyi desteklemelidir.

Haberle ilgili konular:



Eklenme tarihi: 9.07.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler