Turkcell kapsadığı her alanı ofise dönüştürüyor

Turkcell kapsadığı her alanı ofise dönüştürüyor

Mobilken de her türlü iletişim ihtiyacına cevap verecek bu konsept çerçevesinde İşTcell’liler, kendilerine mobil ofis ayrıcalığını yaşatacak ürün ve hizmetlerin yanında, hızlı internet, uygun cihaz ve avantajlı kampanyalardan da yararlanacaklar.TurkcellPDA S620

Turkcell, kurumsal müşterilerine ve tüm çalışanlara hizmet verdiği İşTcell çatısı altında, masa başına, zamana ve mekâna bağlı kalmadan işle ilgili tüm iletişim ve bilgi ihtiyaçlarının karşılanabileceği Mobil Ofis uygulamasını hayata geçiriyor. Mobil Ofis, çalışanların, işlerini ofisleri dışında da takip etmelerini, karar süreçlerini zamanında ve rahatlıkla yönetmelerini sağlayacak, hem özgürlüklerini hem de verimliliklerini artıracak ürün ve hizmetleri bir arada sunuyor.

Yeni iş yaşam tarzına uyum sağlayabilmek için en akılcı çözüm olan Mobil Ofis sayesinde, İşTcell’liler yanlarında ağır dosyalar hatta laptop taşımadan, e-postalarını diledikleri yerden ve diledikleri zaman okuyabilecek, ofis dışındayken şirketin kurumsal uygulamalarına erişebilecek, TurkcellPDA P4350her türlü bilgiye, dosyaya ve en önemlisi internete en hızlı şekilde ulaşacaklar. Böylelikle Mobil Ofis, mobil e-posta, mobil internet, mobil takvim ve mobil iş listesi gibi çözüm ve uygulamalarla çalışanları ofis dışında da işlerine bağlayacak. Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuyla ilgili olarak “Cep telefonlarımız artık Turkcell’in sunduğu çözümlerle birer mobil ofise dönüştü. Mobil Ofis ile fiziksel olarak ofiste olmakla olmamak arasındaki fark ortadan kalkıyor. Böylece çalışanların hem özgürlüklerini hem de verimliliklerini artıran Mobil Ofis çözümleri ile iş hayatımız daha da zenginleşecek” dedi.

Mobil Ofis, çok avantajlı bir kampanya
İşTcell, kullanıcılarının Mobil Ofis altında sunulan olanaklardan kolayca yararlanabilmeleri için yepyeni bir avantaj daha sunuyor. Mobil Ofis kapsamında İşTcell’liler, TurkcellPDA’in S620 ve P4350 modelleri ile Turkcell BlackBerry 8100 Pearl ve BlackBerry Pearl 8100TurkcellConnect Kart’ta yüzde 25 indirimden yararlanıyorlar. TurkcellPDA S620, TurkcellPDA P4350 ve Turkcell Connect Kart cihazlarını seçerek kampanyadan yararlananlara 1 aylık 150 MB internet paketi de hediye ediliyor. Kampanyadan yararlanmak için İşTcell’li ve en az 6 aylık Turkcell abonesi olmak yeterli.

Telefonlar hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için resimlerin üzerine tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Stok Alarmı: Mobiletişim Stok Alarmı size, ülkemizde henüz satışa sunulmamış telefonların fiyat bilgilerini, satışa sunulduğu anda haber verir. Her telefonun kendi tanıtım sayfasında bulunan “Satışa sunulunca haber ver” bağlantısındaki formu doldurarak, telefonların satış fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler