Turkcell istihdam sağlamaya devam ediyor

Turkcell istihdam sağlamaya devam ediyor

Turkcell Global Bilgi, yeni çağrı merkezleri açarak Anadolu’da yaptığı istihdam yatırımlarına devam ediyor. Turkcell’in son açılan Artvin Çağrı merkezi 100 kişiye iş imkanı sağladı. Bu merkez Halk Bankası’nın çağrı merkezi ihtiyacını karşılayacak.

Yatırımlar devam edecek
Turkcell’in doğu bölgelerine yaptığı bu yatırımlar, okuyan gençlere hem iş hem de kendi memleketlerinde çalışm olanağı sağlıyor. Artvin Çağrı Merkezi ile bir bankaya destek verecek olan Turkcell’in bu projesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Turkcell buradan edindiği deneyim ile doğu bölgelerinde farklı sektörlerdeki firmalara destek verecek çağrı merkezleri açmaya hazırlanıyor.

Süreyya Ciliv: “Bu en büyük sosyal sorumluluğumuz”
Yerel yönetimin, halkın ve basının yoğun ilgisiyle açılan çağrı merkezinin açılış töreninde konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iyi niyetle ve büyük bir gayretle Türkiye’ye teknoloji yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. İnsanların ve kurumların hayatında teknolojiyle fark yarattıklarını söyleyen Süreyya Ciliv, “Doğuya ilk büyük teknoloji yatırımlarını Erzurum ve Diyarbakır çağrı merkezlerimizle yaptık. Türkiye’nin Turkcell’i olarak müşterilerimize en iyiyi sunma çabasındayız. Bugün bölgenin en büyük işverenlerinden olan Turkcell Global Bilgi’nin gelişimini görmek hepinizi gururlandırıyor. Turkcell olarak gençlerimize istihdam yaratmayı en büyük sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz.” dedi.



Eklenme tarihi: 21.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler