Turkcell iPhone uygulamaları

Turkcell iPhone uygulamaları

Turkcell’in iPhone cihazları için abonelerine sunduğu iki uygulama bulunuyor. Bunlardan biri İstanbul trafiğini kontrol edebildiğiniz İBB Trafik uygulaması, diğeri ise Turkcell Süper Lig’deki golleri izleyebildiğiniz, fikstür ve puan durumu bilgilerinin yer aldığı Turkcell Süper Lig uygulaması. Mobil TV uygulaması ise çok yakında hizmete sunulacak. Bu durumda iPhone aboneleri de cihazları üzerinden TV izleyebilecekler.

Apple iPhone 3GS

  • Turkcell İBB Trafik
    Turkcell İBB Trafik, İstanbul'da o anki trafik durumunu yoğunluk haritası ve canlı kamera görüntüleriyle kullanıcılarına anlık olarak gösteren servistir. Uygulamayı Turkcell şebekesi veya kablosuz internet ağı üzerinden Süper Şifrenizi kullanarak çalıştırabilirsiniz. Servis kullanımı ücretsizdir.

    175 kameradan izleyebilirsiniz
    İstanbul'da trafiğin anlık yoğunluk bilgisine ulaşabilir, İstanbul'un farklı noktalarındaki 175 trafik kamerasına bağlanıp anında görüntü alabilir, en çok baktığınız kameraları "Favorileriniz"e kaydedip hızlıca erişebilir, yoğunluk haritası üzerindeki kameraları kapatıp sadece yoğunluk haritasına ulaşabilirsiniz.

    Turkcell İBB Trafik uygulamasını indir:
    Uygulamayı indirme ekranına ulaşmak için tıklayınız.

  • Turkcell Süper Lig
    Turkcell Süper Lig’deki golleri izleyebildiğiniz, fikstür ve puan durumu bilgilerini takip edebildiğiniz uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. Gol videolarını izleyebilmek için Goller Cepte servisine üye olmanız gerekmektedir. Puan durumu veya takvime baktığınızda sadece veri ücreti ödersiniz. Goller Cepte servisi takım başına haftalık 1,5 TL / 10 kontördür.

    Goller Cepte aboneliği
    Uygulamayı, Turkcell şebekesi ile veya Wi-Fİ üzerinden SüperŞifrenizi girerek kullanabilirsiniz. Süper Şifrenizi SIFRE yazıp 2222'ye kısa mesaj göndererek ücretsiz alabilirsiniz. Goller Cepte aboneliğinizi uygulama içerisinden yapabilirsiniz.

    Canlı anlatım
    Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un maçları sırasında Maç Detay ekranının sağ üst köşesinde yer alan ikona tıklayarak Canlı Anlatım servisine ulaşabilirsiniz. Canlı Anlatım ile seçtiğiniz maç oynanırken anlık gelişmeler dakika dakika yazılı olarak bildirilir.

    Turkcell SüperLig uygulamasını indir:
    Uygulamayı indirme ekranına ulaşmak için tıklayınız.

Apple iPhone 3GS ile çekilen resimler



Eklenme tarihi: 29.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler