Turkcell-im benim’de olmak için 10 neden

Turkcell-im benim’de olmak için 10 neden

Turkcell’in resim ve video paylaşım sitesi olan Turkcell-im benim’in avantajları saymakla bitmiyor. Ücretsiz olarak bir çok hizmetler sunan Turkcell-im benim’in en güzel özelliği cep telefonunuzla çektiğiniz resmi, bilgisayar ve internet kullanmadan yine cep telefonunuzdan anında MMS yolu ile Turkcell-im benim hesabınıza gönderebilmeniz. Üstelik 31 Ağustos’a kadar göndereceğiniz 1000 MMS ücretsiz. İşte Turkcell-im benim’e üye olmanız için 10 neden:

Turkcell-im benim’de olmak için 10 neden


Sizin için ayrılmış 1 GB alan
Bilgisayarınızdaki ve cep telefonunuzdaki resimleri ve videoları sizin için ayrılmış olan 1 GB alanda saklayabiliyorsunuz.

Çektiğiniz fotoğrafları anında gönderin
Cep telefonunuzla nerede olursanız olun çektiğiniz resim ve videoları Turkcell-im benimde ki hesabınıza hemen gönderebiliyorsunuz.

Dilediğiniz kadar albüm
Hesabınızdaki resim ve videoları dilediğiniz kadar albüm oluşturarak ayırabilirsiniz. Okul resimleri için ayrı, tatil videoları için ayrı albümler.

Resimleri videoları paylaşın
Hesabınıza gönderdiğiniz resimleri ve videoları isterseniz herkesin paylaşımına açabilir isterseniz de sadece kendi belirlediğiniz kişilerin görmesine izin verebilirsiniz.

Diğer kullanıcılarla iletişim
Turkcell-im benim’e üye olan diğer kullanıcılarla iletişim kurabilir, onların eklediği resimlere ve videolara yorum yazabilir, içeriklerine puan verebilirsiniz.

Arkadaşınızın cebine gönderin
Beğendiğiniz resim ve videoları arkadaşlarınızın cep telefonlarına gönderebilir, onlarla paylaşabilirsiniz.

Grup oluştur, paylaşmaya başla
Kişi listenizdeki isimleri bir araya getirerek dilediğiniz kadar grup oluşturabilir, oluşturduğunuz bu grupların kendi sayfanızdaki hangi içeriklere ulaşabileceğine karar verebilirsiniz.

Etiket ekle
Turkcell-im benim’deki hesabınıza eklediğiniz video ve resimleri etiketleyebilir, açıklama ve başlık ekleyebilirsiniz. Bu sayede resimler ve videoların karışmasını engelleyebilirsiniz.

  • Bütün bu işlemleri yapmak için bilgisayar ve internet ihtiyacınız yok. Cep telefonundan her türlü işlemi yapabilirsiniz. Üstelik tüm bu özellikler ücretsiz.



    Eklenme tarihi: 2.08.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler