Turkcell her yönünü seviyorum

Turkcell her yönünü seviyorum

Turkcell'den yeni bir faturalı hat alanlara veya Hazır Kart'tan faturalı hatta geçenlere veya numarasını Turkcell'e taşıyanlara 6 ay boyunca her yöne konuşmanın dakikası sadece 18,18 Kuruş (Tüm vergiler dahil). Üstelik 6 ay boyunca Fatura Cepte aboneliği de ücretsiz.

Kampanyaya katılım
Kampanyaya katılmak için, hattınızı aldıktan sonraki 30 gün içinde, HER YONE yazıp 2777'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. Bu kampanyaya ek olarak Verginiz Bizden kampanyasına da katılabilir ve ilk faturada gelen 27,7 TL’lik vergiyi ödemeyebilirsiniz. Hazır Kart aboneleri faturalı hatta geçerek bu kampanyadan yararlanabilir. HERYONE yazıp 2777'e kısa mesaj göndererek 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 18,18 Kuruşa (Tüm vergiler dahil) konuşabilirsiniz. Numarasını Turkcell'e taşıyacak olan aboneler Numara Taşıma kampanyasından yararlanarak bedava 1000 dakika kazanabilir. Ayrıntılar için tıklayınız.

Kampanya detayları

  • Kampanya 22 Ocak 2009 – 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan, faturasız hattan faturalı hatta geçen veya Turkcell'e numarasını faturalı hat olarak taşıyan aboneler katılabilir.
  • Kampanyaya başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olan müşterilere, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise iptal olup ücretinin tamamının faturaya yansıtılacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.
  • Kampanya sadece yurtiçindeki, şebeke içi ve şebeke dışı görüşmelerde geçerlidir.




Eklenme tarihi: 24.01.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler