Turkcell HazırKart Kamu tarifesi

Turkcell HazırKart Kamu tarifesi

Turkcell HazırKart ön ödemeli Kamu tarifesinde Bizbize Kamu tarifesindekilerle 15 dakikası 40 Kuruş’a konuşabilirsiniz. Üstelik diğer operatörleri aramanın dakikası sadece 20 Kuruş. Bu avantajlardan yararlanmak için ayda en az 20 TL yüklemeniz gerekmektedir.

Ayda en az 20 TL yüklemeniz durumunda

  • Aynı tarifedekilerle: 15 dakikası 40 Kuruş
  • Turkcell: 1 dakikası 40 Kuruş
  • Sabit hatlar: 1 dakikası 40 Kuruş
  • Diğer operatörler: 1 dakikası 20 Kuruş

Kredi yüklenmediği durumda
  • Aynı tarifedekilerle: 1 dakikası 20 Kuruş
  • Her yöne: 1 dakikası 40 Kuruş

Bu tarifeye kimler geçebilir?
BizBize Kamu tarifesinden, diğer operatördeki numarasını Turkcell'e taşıyan, yeni bir hat alarak veya mevcut Turkcell hattıyla tarifeden faydalanmak için başvuran tüm kamu memur, işçi ve emeklileri faydalanabilir. Ana kamu tarifesinde olan müşterilerimizin gösterdikleri referanslar 15 gün içersinde numarasını Turkcell'e taşıyarak Turkcell'e gelmiş ise tarifeden faydalanabilmektedirler.

Tarife sorgulama
Herhangi bir numaranın BizBize Kamu'lu olup olmadığını TARIFE yazıp bir boşluk bırakarak abonenin numarasını ekleyerek ve ücretsiz olarak kısa mesajla 2222'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Ücretlendirme periyodu
Tarife içi 15 dakikası 40 kuruş indirimli konuşmada 900 saniye olan ücretlendirme periyodu ilk 30 sn = 20 Kuruş, sonraki ilk 870 sn = 20 kuruş, sonraki her 900 sn = 40 kuruş alınması şeklindedir. Turkcell içi, sabit hat yönüne aramalarda 15 saniye ve diğer operatör yönüne aramalarda 60 saniyedir.



Eklenme tarihi: 5.04.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler