Turkcell günlük ve hafta sonu paketi

Turkcell günlük ve hafta sonu paketi

Günlük ve hafta sonu paketleriyle dilediğiniz bir gün veya bir hafta sonunda tüm Turkcell aboneleri ile saatlerce bedava konuşma süresi alabilirsiniz. Paketlere kayıt her gün 21:00'a kadar alınabilmektedir ve paketiniz başladığında kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.

Günlük paketi nasıl alacağım?
EVET GUN yazıp 2377'ye gönderdiğiniz her gün, tüm vergiler dahil 3,64 TL karşılığında tüm Turkcell'lilerle gün boyu bedava konuşabilirsiniz.

Haftalık paketi nasıl alacağım?
EVET SON yazıp 2377'ye gönderdiğinizde ise tüm vergiler dahil 6,06 TL karşılığında önünüzdeki ilk hafta sonunda tüm Turkcell'lilerle bedava konuşabilirsiniz.

Kampanya detayları:

  • Günlük paketiniz SMS gönderdiğiniz gün için geçerlidir ve sadece hafta içi günlerinde alabilirsiniz. Paketinizle o gün boyunca saat 23:59'a kadar tüm Turkcell'lilerle bedava konuşabilirsiniz.
  • Günlük kullanım süresi 8 saat (480 dakika) ile sınırlıdır.
  • Hafta sonu paketiniz SMS gönderdikten sonra başlayan ilk hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) günleri için geçerlidir. Hafta sonu paketi için dilediğiniz gün talep gönderebilirsiniz.Paketinizle o hafta sonu boyunca Pazar gecesi saat 23:59'a kadar tüm Turkcell'lilerle bedava konuşabilirsiniz.
  • Hafta sonu kullanım süresi iki gün için toplam 14 saat (840 dakika) ile sınırlıdır.
  • Günlük ve hafta sonu paketi aynı anda kullanılamaz, ancak her iki paket de 2 gün bedava teklifi ile alınabilir.



Eklenme tarihi: 3.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler