Turkcell Genç Plus tarifesi

Turkcell Genç Plus tarifesi

25 yaş altı gençlerin yararlanabildiği Turkcell Genç Plus tarifesinde aylık 20 TL yükleyerek bir ay boyunca her yöne 5 dakikası 50 Kuruşa görüşmeler yapabiliyorsunuz. Üstelik aramalarınızın ilk 10 saniyesi ücretsiz. Bu ücretsiz görüşme aynı ay içerisinde yapılan ilk 100 çağrı için geçerli.

Genç Plus tarifesi ücretlendirme:

  • Aylık yükleme şartı: 20 TL
  • Her yöne 5 dakikası 50 Kuruş
  • Her yöne 1 SMS 41.5 Kuruş

Nasıl Genç Plus tarifesine geçerim?
GENCPLUS yazıp 2222’ye göndererek Genç Plus tarifesine geçebilirsiniz. Bu tarifeden 25 yaşınızı doldurana kadar faydalanabilirsiniz. 25 yaşınız dolduğunda tarifeniz otomatik olarak değişir. Kullandığınız hattın kendi adınıza kayıtlı olması gerekmez.

10 saniyelik ücretsiz konuşmalar
Bu tarifede 10 saniyenin altında yapılan görüşmeler ücretlendirilmemekte. Bu şekilde bir takvim ayı içerisinde en fazla 100 adet ücretsiz görüşme gerçekleştirebilirsiniz. *456*15#’yi arayarak kalan hakkınızı öğrenebilirsiniz.

Telsiz Kullanım Ücreti hakkında
Faturasız hat sahibi tüm aboneler her ay 1.1 TL Telsiz Kullanım ücreti öderler. Bu tarifede yine her ay bu ücreti ödemeye devam edeceksiniz. Hattınızda kredi olmaması durumunda ilk yüklemenizde vergi hattınızdan düşülecek.

Ücretlendirme peryodu nedir?
5 dakikası 50 kuruşa indirimli konuşmanın tarife ücretlendirme periyodu 60 saniyedir, 1.saniyede 41,50 kuruş, 61. saniyede 8,5 kuruş olmak üzere, 1 dakika içerisinde 5 dakikalık görüşme ücretinin tamamını ödemiş olursunuz.



Eklenme tarihi: 1.11.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler