Turkcell EvTurkcell daha ucuz

Turkcell EvTurkcell daha ucuz

Turkcell’in sabit telefonları arayan aboneleri için özel olarak sunduğu EvTurkcell kampanyasınde HazırKart abonelerini sevindirecek yönde değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemede indirimden yararlanabilmek için daha önce 250 kontör yükleme şartı bulunan HazırKart abonelerinin artık kontör yüklemesine gerek yok.

EvTurkcell ile indirim
Sabit numaraları ararken indirimli olarak konuşmak istiyorsanız öncelikle kendinize EvTurkcell alanı belirlemelisiniz. Bu alanı belirlemek için indirimli alan olarak tanımlamak istediğiniz yerden 8008’i aramalısınız. Cep telefonunuzdan sabit numaralara yaptığınız aramaların indirimli olabilmesi için, konuşmanıza bu alanda başlamanız gerekiyor. Yani EvTurkcell alanı içerisinde sabit numaraları ararsanız indirim kazanırsınız. Bu alan dışındaki diğer alanlarda yaptığınız sabit numaralara yönelik aramalarda ücretlendirme kendi tarifeniz üzerinden gerçekleşir.

Sabit telefondan daha ucuz
EvTurkcell’de görüşme ücretleri sabit telefon tarifesinden daha ucuz. Faturalı Turkcell aboneleri tüm vergiler dahil ayda 9,1 YTL’ye cep telefonlarından sabit numaraları 6,1 YKr’ye arayabiliyor. HazırKart aboneleri ise hiçbir kontör yükleme şartı olmaksızın EvTurkcell alanlarından sabit numaraları dakikası 1 kontöre arıyorlar.

Dikkat edilecek noktalar
8008’i arayarak EvTurkcell abonesi olduktan sonra size bir alan belirlenir. Bu alan içerisinde sabit numaralara yönelik yaptığınız aramalar başlamadan önce “EvTurkcell’le indirim” anonsunu duyarsınız. Eğer arama başlamadan önce bu anonsu duymadıysanız görüşmeniz indirimli olmayacaktır.



Eklenme tarihi: 5.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler