Turkcell Ekominik

Turkcell Ekominik

Ev veya iş telefonunuza Turkcell Ekominik takarak, hem sabit hat faturanızı düşürebilir hem de sabit hatlarla rahat rahat konuşabilirsiniz. Üstelik sabit hattınızdan vazgeçmenize ve alıştığınız sabit hatlı telefonunuzu bırakmaya da gerek yok. Telefonunuzu ve sabit hattınızı Ekominik’e bağlayarak, sabit numaranızdan çağrı almaya devam edebilirsiniz.

Ekominik nedir ve nerde kullanabilirim?
Ekominik, sabit hatlı ev ve iş telefonlara takılarak Turkcell şebekesi üzerinden ekonomik görüşme yapmaya imkan veren bir cihazdır. Ekominik ile sabit hatları çok ucuza arayabilirsiniz. Ekominik sabit telefonu daha yetenekli ve kullanışlı hale getirirken, iletişim giderlerinde tasarruf sağlar. Tek telefonla hem Turkcell hattı hem de sabit hat kullanılabilir. Ekominik, kablolu veya kablosuz sabit hatlı telefonun bulunduğu ev ve küçük işyerlerinde kullanılabilir.

Turkcell Ekominik ücreti:
24 ay boyunca tüm vergiler dahil 24 TL ödeme taahhüdü verdiğiniz taktirde, Turkcell Ekominik cihazı ve yurtiçi sabit yöne geçerli 500 dakika görüşme hakkı kazanıyorsunuz. Üstelik ilk 3 ay akşam saat 21:00 ile sabah saat 09:00 arasında tüm Turkcell’lilerle 5.000 dakikaya kadar ücretsiz konuşuyorsunuz. Tüm GSM aramalarında ise sabit hattınıza göre %60’a varan tasarruf sağlıyorsunuz.Turkcell Ekominik Cihazı

  • Aylık sabit ücret: 24 TL (Toplam: 576 TL)
  • Sabit hatlarla ücretsiz görüşme: 500 dakika
  • Paket aşım ücreti: 7 Kuruş / Dakika
  • GSM aramaları: 18 Kuruş / Dakika

Bu cihaza nasıl sahip olabilirim?
Turkcell İletişim Merkezleri veya anlaşmalı zincir mağazalardan kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyadan sadece Turkcell'de en az 6 aylık kaydı bulunan ve son 6 ay içinde ödenmemiş faturası olmayan, borçtan kapanmış herhangi bir hattı bulunmayan bireysel faturalı aboneler faydalanabilir.

Cihazı kullanabilmek için yeni bir GSM hattı almak zorunda mıyım?
Kampanya kapsamında yeni bir GSM hattı almak zorunludur. Bu sebepten dolayı 1 yıl içerisinde ödemeniz gereken 43.1 TL’yi eşit taksitlerle ödersiniz.

Mevcutta kullandığım GSM hattımla kampanyadan faydalanabilir miyim?
Turkcell Ekominik cihazı, kampanya kapsamında tanımlanan hattan başka bir hat ile kullanıldığında kampanyada sunulan faydadan yararlanılamayacaktır.

Ekominik ile görüşme trafiği nasıl sağlanır?
Cihaza hem kampanya ile verilen GSM hattı hem de evdeki sabit hat takılabilir. Ekominik telefonundan başlatılan çağrılar GSM hattından çıkarken, cihaza hem GSM hem de sabit hattan gelen çağrılar ulaşabilir.

Kampanya detayları:
  • Yukarıda yer alan fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • Kampanyadan 1 hattınızla, kampanya tanımlı olduğu sürece 1 kez faydalanabilirsiniz.
  • Toplamda ise en fazla 3 hattınızla kampanyadan faydalanabilirsiniz.
  • Ekominik cihazınızın güncellemeler nedeniyle yapacağı data raporlamalarında kullanılmak üzere hattınıza kampanya süresince her ay 5MB’lık ücretsiz data kullanımı hediye edilecektir.
  • Cihaz sabit hat olmadan sadece GSM hattı ile de kullanılabilir.

Uzaktan evi arayanları cebimden cevaplayabilir miyim?
Evet, cihazda kolay yönlendirme özelliği mevcuttur. Ekominik’e GSM ve sabit hattan gelecek çağrılar, cihaz ön tuşuna basılarak kurulumda kaydedilen cep numaralarına yönlendirilebilir.



Eklenme tarihi: 29.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler