Turkcell EczaneCell

Turkcell EczaneCell

Eczaneye ihtiyacınız olduğunda, gece vakti ya da haftasonu sokak sokak gezmeye son. Eczane servisi ile bulunduğunuz yere en yakın eczaneleri öğrenebilirsiniz. Sorgulama yaptığınız zaman dilimine göre; o anda hizmet alabileceğiniz ve bulunduğunuz yere en yakın eczanelerin telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Nasıl Eczane sorgulayacağım?
ECZANE yazıp 7777'e kısa mesaj göndererek size en yakın eczane bilgilerine ulaşabilirsiniz. Servis kullanım ücreti sorgulama başına 2 SMS / 4 kontördür. Ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir şehirleri için; ECZANE İL SEMT ya da ECZANE SEMT bilgisi yazarak, üç büyük şehir dışındaki iller için ise ECZANE İL yazarak, 7777 servis numarasına kısa mesaj göndererek istediğiniz bölgede eczanelerin telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Örnek: ECZANE 34 ACIBADEM , ECZANE DENIZLI

EczaneCell ile hangi eczanelerin bilgilerini öğrenebilirim?
EczaneCell , Pazar haricindeki günler için saat 19:00’a kadar hizmet veren Türkiye sınırları içerisindeki eczaneler ile, Pazar günü için saat 19:00’a kadar hizmet veren eczanelerin ve tüm günlerde saat 19:00’dan ertesi günün sabahına kadar hizmet veren Türkiye sınırları içerisindeki eczanelerin (nöbetçi eczane) telefon bilgilerini sağlar.



Eklenme tarihi: 28.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler