Turkcell Dünya Ekonomik Forumunda

Turkcell Dünya Ekonomik Forumunda

Turkcell, Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) İletişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Endüstrisi ortakları arasına Türkiye’den katılan ilk şirket oldu. Turkcell, imzaladığı “Endüstri Ortaklığı” anlaşmasıyla, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) çalışmalarına ve aktivitelerine aktif olarak katılacak. Böylece Turkcell, başta her yıl Davos’ta düzenlenen yıllık toplantılar olmak üzere Forum’un bölgesel buluşmaları ve strateji toplantılarında üst düzey yönetici kadrosuyla temsil edilerek küresel iletişim ve teknoloji stratejileri ile gündemlerinin oluşturulmasına liderlik edecek.

Nokia 6260 slideSüreyya Ciliv: Türkiye’yi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz
Ekonomik, siyasal ve kültürel alanda dünya gündemini belirleyen Dünya Ekonomik Forumu küresel sorunların aşılması amacıyla dünyadaki lider kuruluşları bir araya getirerek ortak çalışmalar yürütüyor. Dünya ekonomisinin sıkıntılar yaşadığı bir dönemde WEF’in bu misyonunun daha da önemli hale geldiğini belirten Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv “WEF’e Endüstri Ortağı olmaktan, dünyanın dev iletişim ve teknoloji firmalarıyla birlikte sektörümüzün küresel gündemlerinin belirleneceği çalışmalarda ve toplantılarda Türkiye’yi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji firması olarak Davos’ta düzenlenecek WEF çalışmalarına küresel sorumluluklarımızın da bilinciyle katılacağız” dedi.

Dünya devleri yer alıyor
Dünya Ekonomik Forumu’nun Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Endüstri ortakları arasında, Turkcell’in yanı sıra AMD, Google, HP, Intel, Microsoft, AT&T, China Mobile, Cisco, Motorola, Deutsche Telekom, France Telecom ve BT gibi dünya devleri yer alıyor.



Eklenme tarihi: 14.12.2008
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler