Turkcell Çiftçi Kulübü

Turkcell Çiftçi Kulübü

Turkcell Çiftçi paketi, tarım ve hayvancılık konusunda bilgi almak isteyen tüm Turkcell abonelerine özel bir pakettir. Paket kapsamında üyeler Hava Durumu, Ürün Bilgileri, Eğitimler ve Marka indirimleri gibi avantajlardan faydalanırlar. Çiftçi paketine üye olanlar Çiftçi kulübüne üye olmuş sayılırlar.

Çiftçi paketi nedir?
Çiftçi kulübüne kayıt olan abonelerin konumları Turkcell tarafından otomatik olarak belirlenir ve özel zirai hava durumu paketinize ait bilgiler bulunduğunuz bu yere göre gönderilir. Çiftçilere ürünleri hakkında yararlı bilgiler verebilmek için Turkcell tarafından bir profil oluşturuluyor. Bu profile göre ürün bilgi paketine de ücretsiz olarak abone oluyorsunuz. Tüm bunlarla birlikte özel eğitim programları ve marka avantajları da Çiftçi Kulübünde.

  • Konuma özel hava durumu
    Bu hava durumu paketi, standart hava durumu paketini dışında 3 günlük en yüksek ve en düşük sıcaklık durumunu, Nem durumu, Rüzgar durumu, Don bilgisi ve Yağış miktarı göstermektedir.

  • Ürüne yönelik Bilgi Paketi
    Ürüne yönelik bilgi paketi kapsamında çiftçilerin çalışma alanları olan Tarla Bitkileri, Meyvecilik, Sebzecilik, Hayvancılık ve Organik Tarım konularında kişiye özel ilgili konu başlığında bilgi ve haberler günlük SMS ile iletiliyor. Tarla Bitkileri için TARLA, Meyvecilik için MEYVE, Sebzecilik için SEBZE, Hayvancılık için HAYVAN ve Organik tarım için ise ORGANIK yazıp 6609’a göndermeniz yeterlidir. İsterseniz tüm kategorilere aynı anda üye olabilirsiniz.

    Paket Kapsamında
    • Bölgesel alım satım fiyatları
    • Duyurular, haberler
    • Zararlılar ve korunma yöntemleri
    • Doğru sulama ,ilaçlama yöntemleri
    • Besicilik yöntemleri konuları ile ilgili kısa mesajlar alırsınız.

    Seçtiğim kategoriyi iptal etmek için ne yapmam gerekiyor?
    IPTAL yazıp boşluk bırakarak kategori adını yazıp 6609'a göndermeniz yeterlidir.
    Örnek: IPTAL TARLA

  • Profile Özel Mobil Eğitim
    Çiftçilere kendi alanlarına yönelik dünyadaki gelişmeler ışığında yeni tekniklerin, çözümlerin anlatıldığı belirli dönemlerde eğitimler gönderilecek.

Pakete nasıl abone olurum?
Pakete üye olmak için Ciftci yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. Sistem daha sonraki adımlar için sizi yönlendirecektir. Paket kapsamında verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Bu pakete tarifesi ne olursa olsun tüm Turkcell aboneleri abone olabilir.

Zirai Hava durumu abonesiyim ama konum bilgim hatalı geliyor. Ne yapmalıyım?
O anda bulunduğunuz bölgenin Zirai Hava bilgilerini düzenli olarak almak istiyorsanız YENILE yazıp 6609’a gönderebilirsiniz. Farklı bir noktanın Zirai Hava Durumu Bilgilerini almak istiyorsanız YENILE PLAKANO yazıp 6609’a göndermelisiniz.
Örnek: İstanbul için: YENILE 34

Çiftçi paketini iptal etmek istiyorum
Paketinizi iptal etmek için IPTAL CIFTCI yazarak 2222'ye gönderebilirsiniz.

Çiftçi paketi indirim şifresi
Üyeliğinizin başlaması ile birlikte 6 ay boyunca yararlanabileceğiniz bereket dolu şifrenizi SIFRE CIFTCI yazıp 2222’ye göndererek yenileyebilirsiniz. SIFRE AVANTAJ yazıp 2222’ye göndererek nerelerde avantajlarınız olduğunu öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler