Turkcell Bi Numara

Turkcell Bi Numara

Bireysel faturalı Turkcell aboneleri Bi Numaram kampanyasına katılarak en çok aradığı Turkcell abonesiyle 2 ay boyunca bedava konuşuyor. Bedava konuşabileceğiniz toplam süre tam 10.000 dakika. Kampanyaya katılım sadece 5 TL.

Nasıl katılacağım?
Hemen BINUMARAM yazıp 5554’e gönderiniz. Bi Numaram kampanyasına katılım ücreti bir defaya mahsus tüm vergiler dahil 5 TL’dir. Aylık sabit ücret yoktur. İlgili ücret, kampanyanız aktiflendikten sonra kesilecek ilk faturanıza yansıtılacaktır.

Kampanya detayları:

  • Kampanyadan, ilk katılan 1 milyon bireysel faturalı Turkcell abonesi yararlanabilir.
  • Bu bir kampanyadır ve katıldığınızda tarifeniz değişmez.
  • Bedava sürenizi görüntülü görüşme yaparak da kullanabilirsiniz.
  • Ay boyunca 5.000 dakikalık adil kullanım hakkından kalan dakika bilgisi SMS ile sorgulanamaz.
  • Her 5.000 dakikalık kullanım 30 gün için geçerlidir. 30 günde bir yenilenecektir.
  • Aylık kullanım limitinin aşılması durumda SMS ile bilgilendirileceksiniz.
  • Kampanya süresince bedava arama yapacağınız numarayı seçme ve değiştirme hakkınız toplam 2 keredir. Katılımdan sonra yapılacak numara değişiklikleri ücretsizdir.

Bedava konuştuğum numarayı nasıl değiştireceğim?
Kampanya ile bedava aradığınız Turkcell numarasını değiştirmek veya kendiniz numara seçmek için büyük harflerle YENI boşluk bedava görüşmek istediğiniz Turkcell numarasını başında sıfır olmadan yazarak 7277'ye gönderebilirsiniz.
Örnek: YENI 5********

Kaç dakika bedava konuşabilirim?
Kampanya ile yapılacak ücretsiz yurt içi Turkcell aramalarının aylık 5.000 dakika limiti vardır. Kampanya süresi olan iki ay (60 gün) boyunca bedava görüşeceğiniz Turkcell numarasına yaptığınız yurt içi aramalar tarife paket dakikalarınız harcanmayacak veya tarife dakika ücreti yansıtılmayacaktır.

Paketteki süre bitince ne olacak?
30 günlük süre içinde 5.000 dakika sınırını bitirmeniz durumunda, tarife paketiniz varsa kalan paket dakikalarınızdan (Turkcell yönüne paket dakikalarınızı bitirmeniz durumunda paket aşım ücretinden) veya tarife ücretlerinizden ücretlendirilirsiniz. 30 gününüzü tamamladığınızda ikinci 30 günlük sürede harcamanız için yeni bir 5.000 dakika tanımlanacak, kalan dakikalarınız devretmeyecektir.

Kimi bedava aradığımı nasıl öğrenirim?
Kampanya kapsamında hangi Turkcell abonesini bedava aradığınızı öğrenmek için büyük harflerle KIM yazıp 5554’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Önemli uyarı:
BizBize Kamu her yöne 35 TL ve 45 TL paketleri, Bizbize Canımın 3’ü tarifesi ve süper ikili kampanyasındaki abonelerin, kampanyadan faydalanmaları için tarife, paket veya kampanyalarından vazgeçmeleri gerekmektedir. Bi Numaram kampanyasından faydalanırken bu tarife/paket veya kampanyalardan birine geçmeniz durumunda diğer tekliflerinin başlamasıyla beraber Bir Numaram kampanyası iptal olacaktır.



Eklenme tarihi: 15.09.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler