Turkcell Akıllı Mesaj

Turkcell Akıllı Mesaj

Turkcell Akıllı Mesaj tüm kurumsal, bireysel, faturalı ve Hazır Kart kullanıcıların bilgisayar üzerinden kendi hatlarıyla %50 indirimli SMS ve MMS göndermeye yarayan bir servistir. Servisi kullanmak için öncelikle Akıllı Mesaj uygulamasını bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

  • Turkcell Akıllı Mesaj uygulamasını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

RapidShare dosya indirme
Açılan sayfadan, soldaki hız göstergesinin altında yer alan Free User butonuna basınız. Geri sayım bittikten sonra görünecek olan Download butonuna basarak dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Akıllı Mesaj ile neler yapılabilir?
  • Akıllı Mesaj, Microsoft Outlook’unuzda kayıtlı kişileri okur ve kullanabilir. Ayrıca dilerseniz kendi adres defterinizi/gruplarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Gelen e-postayı SMS ile yanıtlayabilirsiniz.
  • Microsoft Internet Explorer üzerindeki mobil bir telefon numarasına sağ tık yaparak SMS gönderebilirsiniz.
  • Microsoft Internet Explorer üzerindeki herhangi bir resmi/imajı sağ tık ile MMS olarak gönderebilirsiniz.
  • Microsoft Internet Explorer üzerinde seçtiğiniz herhangi bir metni ya da linki sağ tık ile SMS olarak gönderebilirsiniz.
  • Toplantı çağrılarını SMS ile hatırlatabilirsiniz.
  • İleriki bir tarihe SMS gönderebilirsiniz.
  • Oluşturacağınız gruplara kendi numaranızdan toplu olarak parti, kutlama gibi organizasyonları bildirebilirsiniz.
  • Telefonunuzun şarjı bittiyse tanıdıklarınızın merak etmemesi için mesaj yollayıp haber verebilirsiniz.

Akıllı Mesaj ücretlendirmesi:
Akıllı Mesaj ile SMS ve MMS göndermek %50 indirimlidir. Ücretlendirme Turkcell Bireysel hat kullanıcılarını SMS ve MMS ücretlerinin yarısıdır.
  • Yurtiçi yönüne gönderilen SMSler: 0,15 TL / 1 Kontör
  • Yurtdışı yönüne gönderilen SMSler: 0,22 TL / 1 Kontör
  • Turkcell’lilere gönderilen MMSler: 0,30 TL / 2 Kontör

Akıllı Mesaj uygulamasını kullanma
Akıllı Mesaj uygulamasını ilk çalıştırdığınızda, SMS veya MMS göndermek istediğinizde Akıllı Mesaj uygulaması sizden Turkcell hattınızın numarasını isteyecektir. Karşınıza gelen ekrana cep numaranızı yazınız ve cep telefonunuzdan 5806’ya SIFRE yazıp ücretsiz olarak gönderiniz. Cep telefonunuza gelen şifreyi de bilgisayarınızdaki şifre alanına giriniz.

Akıllı Mesaj temel özellikler:
SMS gönderme: Kısa mesajlarınızı 612 karaktere kadar yazabilir, Microsoft Outlook’unuzdaki kişilere ya da kendi oluşturacağınız adres defterine/ gruba %50 indirimli SMS gönderebilirsiniz.

MMS gönderme: Bir MMS içinde en fazla 3 adet multi medya içeriği gönderebilirsiniz. Bu içerikler 512 KB’dan büyük olmamalıdır. MMSinizi istediğiniz bir kişiye ya da oluşturacağınız bir gruba %50 indirimli olarak gönderebilirsiniz.

Hazır Mesaj: Farklı içeriklerde hazırlanmış Hazır Mesajları yada en sık gönderdiğiniz mesajları kaydedebilir, mesajlarınızı tekrar yazmakla uğraşmadan bir tuşla gönderebilirsiniz.

Telefon Defteri: Kişiler bölümüne Microsoft Outlook adres defterinde kayıtlı kişileri aktarabilir, yada kendi adres defterini oluşturabilirsiniz.

Ajanda: Kaydedeceğiniz mesajlarınızın ve randevularınızın, istediğiniz gün ve saatte, dilerseniz periyodik olarak, kısa mesaj ile size ya da istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Ancak hatırlatmak isteriz ki bu mesajının gideceği zamanda bilgisayarınızın internete bağlı oluyor olması gerekmektedir.

Mesaj Tarihçesi: Akıllı Mesaj ile gönderdiğiniz tüm SMS ve MMSleri kolayca takip edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.03.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler