Turkcell 51 TL’ye 480 dakika

Turkcell 51 TL’ye 480 dakika

Turkcell Süper paket avantajı kapsamında tüm vergiler dâhil 51 TL'ye tüm Turkcell aboneleri ve sabit hatlarla 480 dakikaya kadar bedava konuşabiliyorsunuz. Ayrıca bu paket ile her akşam saat 21:00 ile sabah saat 09:00 arasında tüm Turkcell ve sabit hatlarla yaptığınız görüşmeler ücretsiz.

Süper Paket detayları:

  • Paket ücreti tüm vergiler dahil 51 TL’dir.
  • Ay içerisinde saat 21:00 ile saat 09:00 arasında görüşebileceğiniz ücretsiz süre 5000 dakika ile sınırlıdır.
  • Süper paketi tarifeden bağımsız olmak üzere tüm bireysel aboneler alabilir.
  • Paketi aldığınızda ilk fatura kesiminizle beraber tarifeniz değişerek Bizbize Hepimiz olacaktır ve eski tarifeniz kapsamında hattınıza tanımlanmış kalan ücretsiz dakikalarınız varsa silinecektir.

Süper paketi nasıl alacağım?
Süper pakete abone olmak için hemen SUPER yazarak 7000'e ücretsiz kısa mesaj ile gönderebilirsiniz. Fatura kesiminizden sonra süper paketinizin başladığına dair bilgi kısa mesaj ile telefonunuza iletilecektir. Bu SMS ile birlikte aylık 480 dk. ve geceleri bedava kullanım hakkınız başlamış olacaktır.

Paketimdeki süre biterse ne olacak?
Ay içerisinde paketinizdeki görüşme süreleri bittiğinde Turkcell ve sabit hat yönlerine yapılan görüşmeler tüm vergiler dahil 47,5Kr/dakika ücretlendirilecektir.

Diğer operatörleri aradığımda ücretlendirme nasıl olacak?
Diğer operatör numaralarıyla yaptığınız tüm görüşmeler paket sürelerine dahil olmayıp Bizbize Hepimiz diğer operatör arama ücreti tüm vergiler dahil 64Kr / dakikadır.

Kaç dakikam kaldığını nasıl öğreneceğim?
PAKET DURUM yazarak 7000'e gönderdiğinizde ücretsiz olarak fatura kesim tarihinize kadar kaç dakikanızın kaldığını görebileceksiniz. Gece bedava kullanım hakkı olan 5.000 dakikanızdan kalan süreyi 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler