Turkcell 3G internet ilk 6 ay 19 TL

Turkcell 3G internet ilk 6 ay 19 TL

Turkcell 3G internet paketlerindeki kampanya kapsamında 2 yıl kullanım sözleşmesi yapan aboneler ilk 6 ay boyunca 4 GB’lık internet paket ücreti olan 39 TL yerine, sadece 19 TL ödeyecek. Başvurularınızı Turkcell İletişim Merkezlerinden yapabilirsiniz.

Faturalı 3G internet paketleri

  • 1 GB – 29 TL - Aylık
  • 4 GB – 39 TL - Aylık
  • 8 GB – 69 TL – Aylık

Kapanya detayları:
  • Turkcell 3G internet paketinden yararlanabilmek için faturalı 3G internet hattı almanız şarttır. Faturalı hat SMS iletişimine açık, sesli iletişime kapalı bir hattır.
  • Faturalı internet hattı alanlar, Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 31.1 TL (12 eşit taksitle), sadece aboneliğin ilk yılında alınan 12 TL’lik Telsiz Ruhsatname Vergisi (ayda 1 TL olarak) ve aboneliğiniz boyunca ayda 1 TL olarak ödeyeceğiniz Telsiz Kullanım Vergisi öderler.
  • 3G internet kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinizden düşer. Paket aşımında da yine alınan ve gönderilen veri paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir.
  • Kullanmadığınız veri bir sonraki aya devretmez.
  • KALAN MB yazıp 2260’a göndererek paketinizde kalan veri miktarını öğrenebilirsiniz.

Kotayı aşarsam ne olacak?
Faturalı hatların kotayı aşması durumunda kullandığınız her 1 MB için 0,05 TL ödersiniz. Kota aşıldıktan sonra ay sonunda faturanızda görebileceğiniz maksimum tutar tüm vergiler dahil 199 TL’dir. Sistem kullanım bedeliniz 199 TL olduğunda ücretlendirmeyi keser ve internet hızınızı 128 kbps düşürür. Ay sonuna kadar yapacağınız kullanımları ücretlendirmez. Yeni fatura döneminde internetiniz tekrar 3G hızına ulaşır.

Taahhütlü kampanyadan aldığım paketi iptal ettirirsem veya kampanyadan cayarsam ne olur?
Paket iptali yada kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda, "kalan ay x standart paket ücreti" bir sonraki faturanıza yansır.



Eklenme tarihi: 29.12.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler