Turkcell 3G eğitimine başladı, ya siz?

Turkcell 3G eğitimine başladı, ya siz?

Turkcell gelişen teknolojiye paralel olarak abonelerine yönelik çalışmalarını sürekli olarak devam ettirmekte. Bir türlü tamamlanamayan yeni nesil sistem geçişinin yeniden değerlendirilmesi gündemdeyken Turkcell yakında 3G ile tanışacak olan kullanıcılara yönelik bir eğitim hazırladı. Eğitim beş farklı kategoride, eğlenceli animasyon ve videolarla gerçekleştirilirken, eğitime katılanlar karşılarına çıkan zevkli oyunlar sayesinde hızlı internetin inceliklerini de öğrenme fırsatı buluyorlar.

Turkcell rakiplerine göre çok önde
Turkcell bu etkinliği ile Türkiye’nin lider operatörü olduğunu bir kez daha ispatladı ve yeni teknolojilere karşı rakiplerinden her zaman bir adım önde olduğunu da göstermiş oldu. 3G’nin tanıtıldığı kategoriler arasında Multiplayer Oyun, Mobil TV, Hızlı İnternet, Görüntülü Konuşma ve Müzik bölümleri bulunmakta. Eğitime ulaşmak ve 3G’nin imkanlarını daha yakından tanımak için tıklayınız.

Turkcell 3G eğitimine başladı, ya siz?


Mobilize Bilgi
Turkcell; abonelerine Amerika’dan Asya’ya, Rusya’dan Güney Afrika Cumhuriyeti’ne ve Avustralya’ya kadar 196 ülkede 565’den fazla operatörle iletişim kurmalarını mümkün kılıyor. Ayrıca, okyanustaki küçük adalardan Kanada’nın kuzeyine kadar çok geniş bir alanda GPRS erişimi sağlayabilen Turkcell, abonelerine, dünyanın 123 ülkesinde 295’den fazla operatör ile yüksek hızda İnternet bağlantısı olanağı tanıyor.



Eklenme tarihi: 23.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler