Turkcell 3G dizüstü bilgisayar

Turkcell 3G dizüstü bilgisayar

İçindeki Turkcell SIM kartı ile Turkcell kapsama alanı içerisindeki her yerden internet bağlantısı sağlayan 3G notebook’lar, Turkcell abonelerine avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Enerji tasarrufu sağlayan LED panele sahip cihazlar geri dönüşümü sağlanabilen maddelerden üretildi.

HP Pavilion dm1
Aylık 1 GB internet ile birlikte 24 ay X 85 TL’ye (Toplam: 2.040 TL), 4 GB internet ile birlikte ise 24 ay X 95 TL’ye (Toplam: 2.280 TL), küçük ve şık bir pakette sunuluyor. Enerji tasarruflu, cıvasız, arkadan aydınlatmalı LED ekran özelliğine sahip olan HP Pavillon dm1 dizüstü bilgisayar, kullanım süresince ve sonrasında gezegene zarar vermeyen bir özelliğe de sahip. 11,6 inç'lik HP Pavilion dm1 Dizüstü Bilgisayarı, boyut, ağırlık ve performans arasında en ideal denge için 1,5 kg'dan daha hafif ve sadece 19,8 mm kalınlığında, Ayrıca 10 saate kadar çalışmaya ve oyun oynamaya yetecek pil ömrü sağlıyor.

HP Pavilion dm3
Aylık 1 GB internetle 24 ay X 109 TL’ye (Toplam: 2.616 TL), aylık 4 GB internetle 24 ay X 119 TL’ye (Toplam: 2.856 TL) satışa sunuluyor. HP Pavilion dm3 Dizüstü Bilgisayar, bilgisayarın yerleşik web kamerası yoluyla kullanıcılarının iletişimini canlı tutmaları, fotoğraf ve videoları hızlı ve kolay şekilde düzenlemeleri ve gelişmiş müzik modülüyle en sevdikleri müziklerin tadını çıkarmaları için HP MediaSmart 3.0 yazılımıyla birlikte geliyor. HP Pavilion dm3 dizüstü bilgisayarın HD LED paneli enerji tasarrufu sağlar ve cıvasızdır.



Eklenme tarihi: 11.01.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler