Turkcell 3 ay bedava

Turkcell 3 ay bedava

Turkcell faturalı hat kullanıcılarının yararlanabildiği kampanyada size en uygun aylık dakika paketini 12 boyunca kullanmayı taahhüt ederek, ilk 3 ay paketinizdeki dakika kadar bedava konuşabiliyorsunuz.Turkcell 3 ay bedava

Kampanyaya katılım
Bu avantajdan faydalanmak için BEDAVA yazıp 5500'a göndermelisiniz.

Nasıl bir kampanya
AloPaket veya Herkesle paketi alan veya Canımın 3'ü tarifesinde olan aboneler, bu dakika paketlerini veya Canımın 3'ü tarifelerini 12 ay kullanma taahhüdü verdiğinde, paket ücreti / aylık sabit tarife ücretini 3 ay boyunca ödemeyeceklerdir. Örnek olarak: KDV dahil sadece 18 YTL'ye Alo 120 paketi alıp 12 ay boyunca bu pakette kalmayı taahhüt eden abonelerimiz, ilk 3 ay boyunca hiç AloPaket ücreti ödemeyecektir. Yani ilk 3 ay boyunca ödemesi gereken toplam 54 YTL ödemeyecekler, üstelik Alo 120 paketinin hediye 120 dakikası ile birlikte tüm Turkcell ve sabit hat numaraları ile ayda toplam 240 dakika konuşabileceklerdir.

12 ay içerisinde iptal ettirirsem ne olacak?
Taahhüt edilen 12 ay içinde kullanılan hattın iptal edilmesi veya kullanılan paketin iptal edilmesi durumunda, bedava kullanılan ay sayısı ile paket aylık ücretlerinin 2 katı değerindeki tutar çarpılarak hesaplanacak ücret ilk faturaya yansıtılacaktır. Mevcut paketlerinden daha düşük fiyattaki paketlere geçildiğinde, iki paket arasındaki fiyat farkı ile eski paketin bedava kullanıldığı ay sayısı çarpılarak hesaplanacak ücret ilk faturaya yansıtılacaktır.

Alo Paket veya Herkesle Paketiniz varsa?
Eğer AloPaket / Herkesle paketiniz varsa veya Canımın 3'ü tarifesindeyseniz, BEDAVA yazıp 5500'a gönderdiğinizde gelen onay SMS'ine yanıt döndüğünüz takdirde kampanyadan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. İlk faturanıza paket ücretiniz yansıtılmaz. 3 ay boyunca paketiniz ücretlendirilmez.

Yeni Turkcell abonesi iseniz
Eğer Alo / Herkesle paketiniz yoksa ve Canımın 3'ü tarifesinde değilseniz, BEDAVA yazıp 5500'a gönderdiğinizde size uygun paket önerisiyle gelen onay SMS'ine yanıt döndüğünüz takdirde kampanyadan bir sonraki fatura kesim tarihinizden itibaren faydalanmaya başlayabilirsiniz.
3 ay BEDAVA kampanyasından faydalanabilmek için BEDAVA yazıp boşluk bırakarak 5500'a gönderin. Gelen onay mesajına EVET yazıp gönderdikten sonra, kampanyadan faydalanmaya başlayacaksınız.

Ayrıntılar neler?

  • Kampanya 3 Eylül – 31 Aralık 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Bir hat aynı anda kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilir.
  • Aynı abone en fazla 3 faturalı hat ile kampanyaya katılabilir.
  • 3 ayı bedava dakika paketleri diğer kontratlı kampanyalar ile beraber alınamaz.
  • Mevcut paketlerinden daha düşük fiyattaki paketlere geçildiğinde, iki paket arasındaki fiyat farkı ile eski paketin bedava kullanıldığı ay sayısı çarpılarak hesaplanacak ücret ilk faturaya yansıtılacaktır.
  • Alo paketi ile aldığınız dakikalar, tüm Turkcell ve sabit hatlara yapılan yurtiçi konuşmalarında, Herkesle paketi ile aldığınız dakikalar ise yurtiçi her yöne kullanılabilir.

Pakette kaç dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim?
Paketinizde kaç dakika kaldığını PAKET DURUM yazıp, 7000'a göndererek öğrenebilirsiniz.

Abonelik iptali için
Taahhüt edilen 12 ay içinde kullanılan hattın iptal edilmesi veya kullanılan paketin iptal edilmesi durumunda, bedava kullanılan ay sayısı ile paket aylık ücretlerinin 2 katı değerindeki tutar çarpılarak hesaplanacak ücret ilk faturaya yansıtılacaktır. Abonelik iptali için IPTAL BEDAVA yazın 5500'a gönderin.



Eklenme tarihi: 4.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler