Türk geliştiricilerden Android, iOS ve BlackBerry oyunu: Eggventure

Türk geliştiricilerden Android, iOS ve BlackBerry oyunu: Eggventure

Türk geliştiricilerden Android, iOS ve BlackBerry oyunu: Eggventure
Akıllı telefonlarla birlikte günlük işlerimizin birçoğunu yaparken arada oyun oynayarak biraz olsun kendimize mola verdirmek de gerekiyor. İşte tam bu molaya uygun ve gerçekten başarılı bir şekilde geliştirilmiş bir uygulama var karşımızda, Eggventure. Oyunun, Serhat Aydın ve Caner Altınbaşak tarafından kurulan WallWizz oyun stüdyosunun eseri olması ise tabii ki oyunu bizim için eğlenceli yapan diğer bir unsur.


Eggventure, mobil cihazlarımızın hareket sensörleri sayesinde karakterimizi yönlendirerek yukarı doğru zıpladığımız bir platform oyunu. Altı farklı karakteri kullandığımız oyunda yukarı zıplarken aşağıya düşmemenin yanında, karşımıza çıkan çeşitli engelleri de aşmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken aynı zamanda altınları toplamanız gerektiğini de belirtmemiz gerek. Bu altınlarla her karaktere özel yeteneklere ve bonuslara sahip oluyoruz.


Şirin grafikleri ve başarılı sesleri ile gerçekten güzel bir yapıma imza atan WallWizz’in bu “Egg”lenceli oyununu Eggventure’ı, aşağıdaki linklerden Android, iOS ya da BlackBerry işletim sistemine sahip cihazlarınız için ücretsiz olarak indirip, hemen zıplamaya başlayabilirsiniz.



Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 23.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler