Tüm görüşmeleriniz İşTcell ile ücretsiz

Tüm görüşmeleriniz İşTcell ile ücretsiz

İşTcell’in birinci yılı dolayısıyla Turkcell, yıl sonuna kadar tüm iletişim masraflarını karşılayacak, yani bedava konuşma sağlayacak bir kampanya düzenledi. Kampanyayla İşTcell üyesi bireysel aboneler arasında çekilişle belirlenecek 10 kişinin, Mayıs ayından itibaren yıl sonuna kadar cep telefonu ile yaptığı tüm iletişim masrafları karşılanacak.
Samsung SGH-F480
Çekilişe nasıl katılacağım?
Çekilişe katılmak için IS yazıp Ad Soyad ve adres bilgilerinizi aralarda boşluk bırakarak 2710'a kısa mesaj ile göndermeniz yeterlidir. Eğer İşTcell üyesi değilsniz hemen IS yazıp 2222’ye kısa mesaj gönderin ve daha sonra da kampanyaya katılım mesajınızı gönderin. Eğer İşTcell üyesi birden fazla hattınız varsa sadece bir kez katılım yapabiliyorsunuz. Bu hatlar için ayrı ayrı mesaj göndermemelisiniz.

10 kişiye aylık 10.000 kontör
Kampanyaya katılanlar arasından yapılacak çekilişle 10 kişiye; faturalı hatlar için aylık 1.000 YTL, fautasız hatlar için aylık 10.000 kontör hediye edilecek. Size verilen bu limitleri her yöne aramalarda, kısa mesajlarda, GPRS kullanımlarında ve yurtdışı aramalarınızda kullanabileceksiniz. Mayıs ayından itibaren Aralık'a kadar fatura tutarları ve kontörlü hatlar için aylık yükleme yapılacaktır. Kontörlü hatlar için yükleme her ayın ilk gününde, faturalı hatlar için ise ilgili hattın fatura döneminde ödeme gerçekleştirilecektir.



Eklenme tarihi: 13.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler